ANNONS

Nymåne i Stenbocken

/

moon

Nymånen i Stenbocken

Det är på onsdag morgon, den 13/1 som årets första nymåne infaller kl 06:00 på den 23°13 i Stenbocken. Man säger att den första nymånen så att säga sätter tonen till året så den här är spännande att iaktta.

Som vi alla vet är ingenting ”normalt” nu förtiden och därför är detta inte någon vanlig main stream nymåne. Den 13/1 förra året möttes Solen/Saturnus och Pluto i konjunktion på den 22° i Stenbocken vilket var startskottet till ett ytterst dramatiskt år.  Idag ett år senare blir nu Månen ny på samma ställe.  Den infaller väldigt tätt ihop med Pluto och det gör den naturligtvis oerhört kraftfull.

Det är intressant att se hur det här nymånehoroskopet påverkar ditt personliga horoskop för att kunna få en uppfattning om det nya som kommer in här 2021. Missa inte att Mars och Uranus står tätt ihop i Oxen och att de två även bildar vinkel till Saturnus, Jupiter och Merkurius i Vattumannen.  

Nymånen ger en igångsättande välsignelse till jorden, en nytändande energi vars uppgift är att påminna dig om att du är stjärnan i ditt liv, att du är solen i mitten av ditt universum – att du kan göra precis vad du vill. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv.

Att Solen och Månen möts i kraftfulla, kardinala jordtecknet Stenbocken är mäktigt i sig, att Pluto befinner sig så nära handlar om att någonting kan transformeras och förändras här.

Det gör detta till superstarkt tillfälle när vi fylls med kraft och motivation.

Nymåne Stenbocken 2021

Ritual för Nymånen i Stenbocken

Om du vill utnyttja tillfället på bästa sätt: Gör en månmeditation och släpp medvetet den energi som är förknippad med det förflutna. Visualisera sedan dig själv när du ser dig lyckas med det nya som du önskar dig.

Som vanligt! Kolla i vilket hus nymånen infaller för dig! Det kan ge dig en hint om vad du bör satsa på under den kommande månvarvet.

Nymåneritual

Nymånen i de olika husen

7
88

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00