ANNONS

Mars i Oxen

/

1216415-1200x900

Mars i Oxen

Mars har verkligen fått vara i blickfånget ända sedan 29/6  när han trädde in i Väduren och påbörjade sin mer än sex månader långa vistelse i sitt eget tecken. Naturligtvis har han varit kraftfull här! Så mycket eldar som pyrt, vrede och irritation har man väl sällan skådat. Den 10/9 vände Mars retrograd på 28° Väduren, vände direkt på 15° den 14/11. Pust! Den 3/1 lämnar han den retrograda skuggzonen. Onsdagen den 6/1 kl 23:23 får vi så äntligen se honom träda in i Oxens tecken, där han blir kvar till 5/3, 2021.

Den 8/1 bildar Venus trigon Mars. Oh! Happy Day!

Och därifrån får vi se hur Mars dag för dag närmar sig Uranus och det 20-21 januari är Mars och Uranus är konjunktion. Strax innan har vi fått uppleva en Jupiter/Uranus kvadratur så de är en maxad tid nu. Extra allt!

Här i det fasta jordtecknet Oxen anses Mars klassiskt vara i en försvagad position (eng. detriment) där han inte alls kommer till sin rätt. Krigaren Mars ses som mer passiv här eftersom han är lugnare och mer genomtänkt i sitt agerande. Bristen på snabbhet kompenseras ändå genom den uthållighet, envishet och outtröttliga styrka som Mars i Oxen har. Han är stabil och kan hålla fast vid sina beslut till dess han får sin vilja igenom.

Om du är född med Mars i Oxen

Då söker du en vacker, harmonisk välordnad tillvaro. Du är sensuell, jordnära och praktisk och gillar inte att bli stressad, hetsad eller upprörd. Tänk ”Tjuren Ferdinand” så har vi en klar bild över personligheten. Detta är livsnjutarens placering. Här kan vi hitta gourmeter, konstnärer, dansare eller vem som helst som älskar skönheten och livets goda. Den fokuserade Mars-Oxen hjälper är ytterst noggrann och många med den här positionen är experter inom sitt yrke.

Du är inte en vildhjärna som fattar snabba beslut och genomför oövertänkta förändringar hipp som happ (såvida andra planeter i horoskopet inte visar något annat). Du är pålitlig och inte en vän av förändringar och ombytlighet – vare sig det gäller kärlek, hem eller arbetsliv.

Du är en oerhört stark, uthållig och målmedveten människa. Det tar tid att reta upp dig, men om det händer finns där en oerhörd styrka inom dig och i värsta fall ett raseri – som om det väcks borde få alla att blekna.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00