ANNONS

Frukostmöte med Lyckojägarna!

/
Image from iOS (4)
Det har startat en ny podd gott folk som jag hade den stora glädjen att få delta i deras frukostevent i morse. Allt skedde på zoom, digitalt och Corona säkert. Podden heter Lyckojägarna och de smarta kvinnorna bakom är fyrfaldiga kräftan Marie Serneholt och väduren Clara Hallencreutz Fares. Ja, det var jätteintressant att lyssna för de kommer att undersöka  detta med lyckan på djupet.  Vad fenomenet Lycka är, hur man får tag i den och inte minst hur man lyckas behålla den hos sig. Podden kommer att besökas av experter som uttalar sig i ämnet. Idag var det jag som gjorde horoskop för tjejerna och för själva podden Lyckojägarna.
Skärmavbild 2020-11-18 kl. 13.44.10-1
Skärmavbild 2020-11-18 kl. 13.44.40
0
27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00