ANNONS

Tillbaka i Gamla Stan

/

IMG_2835
Det började regna så mycket så jag tog tillfälligt avbrott i mitt byggprojekt i Dalarna och åkte tillbaka till Stockholm. Jag är förstås inte färdig ännu men jag kommer att vara i Gamla Stan varannan vecka kanske och ta emot kunder.

Ombyte förnöjer vet ni. Nu känns det fantastiskt roligt och spännande att vara tillbaka i lokalen igen.  Till er som väntat på att träffas IRL, personligen, öga mot öga i Gamla Stan finns tider att boka 11-14 augusti. Boka.

Ja, jag är ju alltid tillgänglig på distans, boka med hjälp av Zoom och WeTransfer blir allt fantastiskt.

Alla är hjärtligt välkomna så klart! 🤗

2
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00