ANNONS

Smickrad…

/

Podcast-Microphone
En av dagarna här under sommaren var jag inne i en Stockholmsbutik och handlade lite kuddar, kläder och annat som var på rea. Jättekul såklart! Jag älskar ju mode och heminredning och allt sådant. Jag hittade så fina grejer och var så nöjd man bara kan bli.

Jag träffade en osedvanligt trevlig kassörska/säljaren, Hanna och det hela slutade med att jag gick ut därifrån med stora kassar.

Vi pratade om allt möjligt hon och jag.. Plötsligen frågade hon mig om jag är astrolog?! Jag blev helt paff! Kan ni tänka er att hon kände igen min röst ifrån de få tillfällen jag har varit med och pratat om astrologi i Holy Crap podden!

Jag blev förstås smickrad, men också imponerad av hennes minne. Jag skulle aldrig kunna koppla ihop en röst med en människa sådär. Nu har jag fått mail ifrån henne. Tror minsann att det blir så att vi kommer att ses här framöver och prata vidare om astrologi.

Vi båda tyckte ju att det här var lite magiskt och ett speciellt möte oss emellan.  Vad säger ni, kära läsare om detta? Är det ödet, synkroniciteten eller var där det som för människor samman? Spännande är det i alla fall..

8
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00