ANNONS

Venus och Solen ❤️

/

Venus (1)

Det var igår eftermiddag/kväll det heliga mötet mellan Solen och Venus ägde rum, man brukar kalla beskriva det som att Venus trädde in i Solens hjärta. Som jag har berättat tidigare så befinner vi oss nu i mitten av Venus retrograda period och här blandas deras energier, Venus fylls på med positiv solenergi och vanligen anses detta vara den vackraste energin som finns. Kärlek, vackra tankar och skönhet föds här. 

Men.. om vi tittar på händelserna på jorden så ser det inte så himla harmonisk ut som man skulle kunna hoppas på.

Jag säger detta med tanke på veckans upplopp i USA för att nämna något i denna galna tid vi lever i.  Vi är  mitt uppe i en brinnande eklipssäsongen, fullmånen och månförmörkelsen äger rum på fredag, dessutom är Mars nu i kvadratur till Solen och Venus. Det kan vara ett fortsatt skakigt förlopp framöver här.

3
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00