Horoskop – Vecka 13

aries-new-moon-1-1100x767

⭐️ Väduren 

Hoppla Väduren! Det är verkligen mycket som är nytt här – faktiskt ett helt nytt upplägg sedan förra veckan bara. Du befinner dig i ett härligt flöde som började med vårdagjämningen och Solens entré i Väduren. Din styrande planet Mars har varit ute på riktiga äventyr de senaste dagarna när han först mötte Jupiter och direkt efter Pluto. Ingen av dem var helt enkla möten men – det är bakom dig. Känn dig som en vinnare i det för det är en stärkt Mars som drar vidare mot nya utmaningar nu.

Nu inväntar vi nymånen som denna tisdag infaller i ditt tecken! Ditt horoskop fullkomligen skiner nu och det är nystart på alla fronter. Mitt råd till dig är att njuta, önska in, ansök, buda, flirta, anmäla sig eller vad än det nu är du drömmer om att få in i ditt liv. Det här är tiden när du ska agna kroken och lägga ut dina garn! vilket bör ha fått dig upp i varv.

⭐️ Oxen 

Det har varit mer eller mindre kaos på himlavalvet sedan i torsdags när många planeter har skiftat tecken eller varit utmanande aspekter till andra planeter – men du kära Oxen tycks vara lite utanför det där larmet. Venus glider fram igenom ditt tecken även denna vecka och om det inte vore för den generella oron i landet skulle man kunna tänka sig att ditt liv var härligt att leva nu.

Saturnus har nyss fått ett nytt läge i ditt karriärhus och möjligt är att dina tankar börjar spinna runt framtid och yrkesliv. Det är bra att du tänker Oxen, men inga beslut bör fattas här och nu. Vi inväntar även en nymåne i Väduren under tisdagen och den kommer att falla i meditativa 12:e hus vilket ger dig ett helt månvarv att fundera på vad som är det rätta för dig. Den nya Månen är livsbejakande och påminner dig om att du är stjärnan i ditt liv, att du är solen i mitten av ditt universum. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle att arbeta andligt med förändringsarbete. Önska in vad du vill ha – men det är inte nu du går vidare.

⭐️ Tvillingarna 

Din styrande planet Merkurius seglar fortfarande stilla och fint igenom Fiskarna och det är inte för än till veckoslutet han äntligen lämnar skuggzonen! Det är den 30/3 passerar den punkten och förhoppningsvis blir kommunikationen lite enklare igen.

Ja, kära Tvillingarna – det är märkliga tider vi lever i. Aldrig hade jag trott att det den dagen skulle komma att jag kom på tanken att tala med dig något så märkligt som att hålla en social distans till andra människor. Särskilt inte som heta Mars nyligen mött upp med både Jupiter och Pluto i ditt passionerade 8:e hus dessutom. Oj, längtan efter att bli berörd på djupet finns ju där såklart.

Men du är inte för intet som du kallas zodiakens smartaste och jag anar att påhittiga du hittar smarta lösningar för att ta dig runt även detta. Under tisdagen väntas en uppiggande nymåne i Vädurens tecken som infaller i ditt gruppmedvetna, tekniska 11:e huset. Kanske är det så att lyckan kommer till dig genom någon app eller chat? Det är vår och nystart i luften.

⭐️ Kräftan 

Under de senast fem dagarna har heta Mars vår överhettade krigsgud mött upp med Jupiter och därifrån slog han sig i slang med dramatiska Pluto. Båda dessa möten är svåra och som de infaller mitt emot allt som är du kanske inte allt i ditt liv har avlöpt som man önskat heller. Planeterna tenderar ju att spegla skeendena här på jorden. Nåväl, på måndag eftermiddag är detta bakom oss och vi går faktiskt en gladare vecka till mötes.

I fredags gick Solen in i väduren och detta år smyger våren inte igång, tvärt om, den kommer bara över oss och plötsligen är livet en så mycket härligare plats att vara på.

Vi har en sprudlande, glad nymåne på tisdag som kommer att dominera skeendena hela veckan. På tisdag väntar i en härlig, pigg och igångsättande nymåne i Vädurens tecken och den landar i ditt karriärhus och under det kommande månvarvet är det just den delen av ditt liv som får en extra boost. Du har möjlighet att förändra nu och saker och ting kan utvecklas till det bättre.

⭐️ Lejonet

Det sista ditt stora varma Lejonhjärta behöver är att bli dåligt behandlad. Det är dock fullt möjligt att de senaste fem dagarna kan ha varit utmanade som krigsguden Mars varit i farten och aktiverat såväl Jupiter som Pluto nu när han hastar iväg igenom ditt arbetshus. Han kommer att vara där under måndagen också. Jobbar du hemifrån är problemet redan löst – ni andra rekommenderar jag att hålla lite hälsosam distans till dem i din omgivning som du vet kan vara lite bitska. Dessutom, det kan även finnas risk för spridning av rykten och skitsnack under dessa stjärnor så du gör klokt i att hålla en låg profil även av den anledningen.

På tisdag får vi en välkommen energivändning när månen blir ny i Väduren, i ditt lika eldiga och livsbejakande 9:e hus. Det är en så härligt glad och pigg energi som fyller din vecka Leo att hela horoskopet spritter av vårkänslor och glädje. Allt detta väcker förstås längtan att uppleva, resa, skapa, leva och dela glädje med andra. Du vill ha allt nu – och det står faktiskt inom räckhåll för dig att få allt som du vill ha – bara kanske inte precis just nu.

⭐️ Jungfrun 

Det kan ha varit en knepig helg för dig som för andra Jungfrun och vissa av er kan även ha upplevt lite trubbel i kärleksrelationen? Ja, det är inte utan att det faktiskt kan osa lite krutrök även här under måndagen för heta Mars möter upp med den ytterst intensiva Pluto i din romantikhörna. Bäst för dig att du löser detta hastigt för på tisdagen har vi en ytterst positiv och mysig nymåne som äger rum i ditt åttonde hus, ”hemligheternas kammare” eller vad vi nu ska kalla din allra mest privata sfär. Wow! Denna nystart kan förstås göra att du kärar ner dig i befintlig partner igen – eller att någon helt ny person dansar in i ditt liv, Den som längtat efter en sann kärlek med själsfrände potential, kan äntligen möta sin perfekta partner. Det här är en utmärkt tid för singlar att inleda relationer eller för den som lever i en relation att uppleva några dagar av salighet. Intressant nog rör åttonde huset även ekonomi, delade resurser och ibland arv. Andras pengar hur som helt. I värsta fall är det ett bara något så trivialt som ett banklån som ska läggas om.

⭐️ Vågen 

De senaste fem dagarna har det mullrat rejält under dina fötter när heta Mars passerat såväl Jupiter som Pluto på vägen igenom ditt hemkära 4:e hus. Hm, jag hoppas verkligen att du inte upplevt oro och känt din trygghet skakad under dessa högexplosiva stjärnor. Samtidigt som det skedde har våren passat på att komma, Solen träda in i Väduren och där i ditt relationshus väntar vi nu en härlig nymåne. Wow. Den är pigg, glad och igångsättande och det vackraste med den är att den äger rum tillsammans med helaren Kiron. Det skapas så mild, fin kärleksfull känsla nu som jag verklige hoppas att du använder dig av för att hela relationer som kan ha gått snett och det finns behov att tala ut. Det kan likväl vara så att det är ditt hjärta som behöver helas i relation till någon annan och det är du som får ta emot den hjälpen. Underbara Vågen,  bekymra inte ditt vackra huvud nu med dessa världsliga detaljer. Nu vänds alla blickar emot dig när denna härliga nymånen glimmar till nu på tisdag morgon och ger dig och ditt liv ett lyft. Det kan vara kärlek på gång också nu!

⭐️ Skorpionen 

Wow Skorpio.. dina båda styrande planeter skakar om världen nu och det är inte utan att människor studsar till – för med två så heta herrar som Pluto och Mars är ingenting neutralt eller alldagligt. Den här kaxiga energin kommer att finnas med under måndagen också och det kan vara klokt av dig att tona ner en aning och tänka lite extra vad du säger och hur orden faller. Din berömda intensitet lockar många men kan skrämma andra.

På tisdag vänds energierna och vi har en pigg, glad och uppfriskande nymåne i Väduren som väcker en imponerande kapacitet hos dig. Kanske är det årstiden, ljuset eller bara det faktum att våren har anlänt som gör att vi ser denna effektivitet. Det är ett jävlar anamma hos dig nu som vi inte fått se dig uttrycka till fullo på ett bra tag. Det kan tyda på att du antingen lägger in en extra växel i arbetslivet, att du ger din bostad en rejäl avrivning och rensar ut allt du inte behöver, torkar, städar och gör fint. Det kan också vara så att du tar fram träningsskorna och tar ett nappatag med allt runt hälsa, diet och välmående.

⭐️ Skytten

De senaste fem dagarna har vi fått uppleva dramatiska planethändelser när krigsguden Mars har dundrat över såväl din styrare Jupiter och nu denna måndag fortsätter hans färd över manipulativa Pluto. Allt detta äger rum i ditt ekonomiska andra hus och med tanke på vad som sker på världens börser nu kanske du har fått uppleva din beskärda del av ekonomisk oro. Som tur är vänder släpper de svåra krafterna greppet om dig på måndag eftermiddag.   På tisdag förmiddag bildas dessutom en härlig, pigg, innovativ och glad nymåne i ditt romantiska femte hus. Den äger rum tillsammans med healingplaneten Kiron och här kan fnurror lösas upp och helt nya positiva steg i samförstånd tas. Du är ditt allra mest sprudlande och charmiga jag nu hela veckan och välkomnar glatt alla nya kontakter. Betyder detta att du ska träffa en ny partner eller lyckas få till en nytändning med din nuvarande eller båda varianterna samtidigt?  Femte huset kan i och för sig också symbolisera kreativitet så vem vet. Kanske är det dags för dig att släppa fram din inre konstnär.

⭐️ Stenbocken 

Ja, kära Stenbock, de kardinala tecknen har ju varit rejält prövade under de senaste åren och ditt tecken har förstås haft det värst av alla. Därför är det så roligt att nu äntligen få berätta att stränga Saturnus i söndags lämnade ditt stjärntecken och flyttat in till grannen. Vid månadsskiftet följer även Mars hans exempel och därefter blir det mycket lugnare och mer harmoniskt för din del. Men jobbiga Mars är ju inte känd för diskretion, tvärt om faktiskt. Han gillar när det skramlar till och det har det verkligen gjort under de senaste fem dagarna när Mars passerat över Jupiter och idag måndag har han sin sista kontakt med skumma Pluto. Resten av året är det du och expansiva Jupiter för hela slanten. Lätthanterbart och detta är de stora möjligheternas tid.

På tisdag bryter en pigg, eldig och glad nymåne i Väduren av den här tyngre energin. Den landar i ditt fjärde hus och riktar blicken emot din innersta krets, din familj och ditt hem. Går ni i renoveringstankar eller nöjer ni er med nya dynor till utemöbeln i år?

⭐️Vattumannen 

Under söndagen anlände din klassiska styrare Saturnus till ditt tecken! Det här är en episk förändring som faktiskt kommer att påverka dig i hela tre år framöver. Ja, inte bara dig förresten – var Saturnus står är viktigt för hela mänsklighetens utveckling.

Så kära Vattenbärare, om du tillhör dem som har politiska ambitioner och drömmar så är det dags att plocka fram dem nu. Härifrån är det möjligt för dig att bli sedd, hörd och uppmärksammad.

Tänd saliva, ta healing eller se till att träffa empatiska, medkännande vänner nu måndag när två riktigt jobbiga planeter Mars och Pluto passar på att träffas i ditt andliga 12:e hus och det är troligt att dina drömmar går i moln och känslor lätt blir negativa, uppförstorade och svåra att hantera. Även om det bara är ett tillfälligt mörker så är detta inte en lättsam dag.  Som tur är väntar vi på en pigg, glad och revitaliserande nymåne redan på tisdag som kommer att lysa upp ditt kommunikativa tredje hus. Den här tiden är det lätt att lära känna grannar och människor i ditt närområde. Det är en fin tid som väntar nu.

⭐️ Fiskarna

I din närmaste krets, vänner och familj råder en fin harmoni. Men det är lite knepigare energier igång bland folk du knappt känner, grupper du är med i och liknande. Man får sannerligen hoppas att du inte blir indragen i något drama på sociala media eller blir förtalad eller på andra sätt utsatt under måndagen. Den här svåra energin har spridits i hela fem dagar redan och det 11:e huset för gruppaktivitet är markerat i horoskopet. Måndagen är sista dagen som heta Mars triggar misstänksamma Pluto, så bara du tar dig igenom den här dagen oskadd har du ditt på det torra efter det.

Tisdagen och för övrigt även resten av veckan är av en helt annan energi för då äger en härlig, glad, pigg och livsbejakande nymåne rum i Vädurens tecken. För dig betyder det här förstås att det kommande månvarvet har en nystart att komma med och nymånen infaller i ditt ekonomiska 2:a hus. Många av er kanske redan vet vad det är för nya möjligheter som kommer här. Andra kanske måste våga ta steget ut i det okända och se till att den nya möjligheten kommer till dig. Ni andra, ni kanske ska fundera på hur ni bör prioritera, värdera er tid och lägga upp er ekonomi.

 1. Här sedan ca 1 månad tillbaka snurr med jungfrun och fattar inte alls vad som hände? Känmer mig nedstämd pga av det, de som händer med corona och vecka 3 i sjukskrivning för bronkit. Bara motgångar nu.😔😔

  1. Åh, vad tråkig Fisken! Hoppas att det löser sig för dig med kärleken. Man kan ju tycka att det räcker med att det är sådant elände med världen. Vi får meditera, jobba med attraktionslagen och be.

 2. Jag undrar vad för liten överraskning Saturnus ska ge mig på sluttampen av sin transit, som Margareta skriver om.
  Jag är helt klart i den saturnusåterkomst som drabbar födda -62-64 nu, som i ett trollslag, har jag blivit av med det mesta, har inte fattat allt än, står som en byfåne och undrar hur i h…vete mitt liv ska bli?

  😪

  1. Bästa Eva Kristina, jag tänker att du antagligen inte blir påverkad av Saturnus ännu. Saturnus tar sig endast knappa 2° in i tecknet innan han börjar backa. I juli är han ute ur Vattumannen och tillbaka i Stenbocken igen. Troligtvis är det 2021 eller om du är född med saturnus senare i tecknet 2022 som du får smaka på den stränga faderns krafter. Tips.. skicka dina födelsedata i mail till mig så kan jag kolla upp det där. Det har ju varit så extrema händelser att jag tycker att det är på sin plats att kolla det här på djupet.

 3. Hoppas nymånen kommer med lite kärlek! 💕🙏🏼 Har varit oroligt med av och på känslor sista tiden. Ena dagen kändes allt toppen och nästa värsta bakslaget. 🤔🙄 börja känna mig väldigt matt och sen all Corona på det. 😬

  1. Åh, jag tror att vi alla pendlar i känslorna och känner oss helt upp och ner. Det finns ju bara en väg nu – och det är att ta oss igenom dessa prövningar. Det är en helt ny värld därute.. Det är klart att man har svårt att hänga med – det tror jag är generellt för människor i alla åldrar. Kram till dig..

 4. Lena skriver:

  Hej,

  Jag är Stenbock och har Saturnus i Vattumannen i mitt födelsehoroskop –
  Jag undrar om det kommer ytterligare 3 tuffa år nu när Saturnus ska in där, eftersom jag har det natalt?
  Jag är 56 år och faktiskt när Saturnus befann sig i Vattumannen förra gången så gjorde jag en flytt, jag var då 28 år. En väninna som är i samma ålder fick barn – är det så att det är större händelser som sker när Saturnus går in i det tecken som man har det i födelseögonblicket? Jag vet mycket väl att Saturnus hör hemma i Stenbocken, så jag är präglad av det, naturligtvis.
  Mvh, Lena

  1. Vågen skriver:

   Hej
   Jag har studerat Saturnus återkomsten eller 30 års krisen i ngt år. Den är fascinerande o skrämmande på samma gång.det är då man oftast har stor livs kris.det sägs att man lämnar ungdomsåren vid Saturnus återkomsten o blir vuxen. Andligt sägs det att man lämnar lite av sina tidigare vanor från förra livet och kliver in i detta livet. Dvs själen från födseln kommer ihåg i själsminnet sitt tidigare liv , vanor mm, detta börjar ”suddas ut vid 28-30. Vid nästa återkomst runt 60 går vi in i nästa andliga fas, förbereder själen sig för ålder domen o det som ska komma.
   Detta är min favorit transit, händermänniskan så mkt vid denna transit.
   Önskar dej allt gott🙏

   1. Vågen skriver:

    Glömde skriva att förra gången du hade denna transit visar dig att det finns paralleller mellan det som sker denna gång och förra gången.
    Denna process tre sig lite annorlunda nu. Tex du är inte på väg in i vuxen livet. Nu blir det mer som du är läraren.
    En ny möjlighet finns nu att ordna ditt liv efter ditt eget omdöme,💖

   1. Lena skriver:

    Tack så mycket, Vågen, för din fina och utförliga respons!

    Jag ska tänka på dessa saker och reflektera över det gäller alla
    delar av mitt liv. Flytten på den tiden begav sig till Holland och det var självvalt för studier, dock blev flytten tillbaka både på gott & ont. Mest gott, nu när jag tittar i ”backspegeln”. Bägge flyttarna var under min Saturnusåterkomst. Dock är jag Stenbock och vet att ”klättra & kämpa”
    är Stenbockens grej/öde, fast klövarnara börjar bli lite nötta och slitna:) – därför hoppas jag att man kan få lite draghjälp av Jupiter nu:). Allt gott till dig med, kära Vågen.

    Mvh/Lena

  1. Hej Lena, klassiskt styr Saturnus både Vattumannen och Stenbocken. Du kommer inte ha tre tuffa år. Det är endast den tid du har Saturnus på personliga planeter, annan viktigt punkt i horoskopet eller om den är på sig själv – Saturnus på Saturnus som den ger stark känning. Nåväl, husplaceringen ger ju också en indikation. Men det ca 9 månader processen pågår. Vilken grad befinner sig din Saturnus på? Läs gärna den här artikeln för ökad förståelse.. https://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen/2017/12/14/saturn-return/

   1. Lena skriver:

    Hej Margaretha,

    Tack snälla för att du var OBS på min Saturnusåterkomst!
    Jag har Saturnus på 21°20 grader i sjunde huset i Vattumannen och Venus 20°53 i sjunde huset i Vattumannen – så det är en konjunktion…:(
    En personlig planet har jag där, tyvärr. Innebär detta smärta i kommande kärlek och att Saturnus åter igen vill visa mig det rätta? P.s Jag är Supersingel och har ingen man på gång, men tänker på kärlek varje dag.

    Soliga hälsningar till dig och er alla andra från denna del av landet, (Göteborg).

    Mvh, Lena

 5. Erika skriver:

  Hej Maggan, kan man säga att jag känt av mars under fötterna. Är hemma just nu för stress påslag i kropp och själ. Det har varit mycket som gjort att jag hamnat åter här men en del är ju den berömda bägaren som runnit över. Man tar och tar och tar och ger och ger och ger men när får man tillbaka.

  Kram från våg tjej

  1. Vågen skriver:

   Hej
   Visst tror jag det kan va så att mars inblandad. Den är ju igång sättare o aktiverar. Men JAG tror oxo man måste kika på sitt personliga födelse horoskop, finns säkert transiter där oxo som är aktiva /aktiverats.
   Blev lite nyfiken så jag svarad . Få Se hur Margareta ser på din energiutmattning.🙄 Jag har själv energi tapp beror nog på min Saturnus nu som kontaktas av flera planeter i mindre bra positioner.
   Krya på dej hoppas du mår bra snart igen.
   Ås tänk på andnings övning brukar hjälpa vid stress må så gott🙏

   1. Erika skriver:

    Hej vågen, tack för ditt svar😘 ja det är mycket som påverkar mig just nu. Inte bara mars under fötterna, har allmänt stressigt runt mig och är hsp. Mycket går igång inom mig när det är oroligt i värden och i min astrologi. Allt brukar lösa sig till sist förhoppningsvis gör det det även denna gången🙏

    1. Vågen skriver:

     Hej igen Erika
     Din situation har du haft den länge/har den tagit om o om igen? Om fallet är så så låter det som du har en bråkig transit. En transit brukar hålla i sig 1,5 till 2 år och åter komma 3 gånger i bland 4-5 gånger.
     Jag oxo hsp på både gott o ont,vet va du menar😉önskar dej lycka till 🙏

     1. Erika skriver:

      Hej igen tack för svar, ja då har jag nog en bråkig transit som dessutom inte verkar släppa taget. Just nu är det mest av ondo att vara hsp 🙁 Tack för din pepp

  1. Hej Erika,
   Ett horoskop är så komplext och jag vill verkligen inte ställa någon diagnos utan att ha sett ditt födelsehoroskop.
   Men om man ska säga något generellt så kan man ju lätt se att det numera så berömda Saturnus/Pluto/Jupiter/Mars mötet och deras dans över varandra är orsaken till att det känns som att jorden rämnar för oss alla. På vissa ställen har den ju faktiskt gjort det på riktigt också – 23/3 i Kroatien. Då var Mars och Pluto i exakt konjunktion.

   1. Erika skriver:

    Hej Maggan och tack för svar ❤️

    Jag tror inte jag pallar med en ”diagnos” just nu 😭 det är väldigt skakigt och bräckligt just nu på det mentala planet.

    Det är iallafall så oerhört intressant att höra och se det du skriver om allt som pågår just nu. Ser det som vägledning i allt det som händer. Försöker inte läsa allt som står tänker jag.

    Kram till dig Maggan och tack ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..