NymÄne i VÀdurens

 

new-moon-mod (1)
🌙 NymĂ„ne pĂ„ tisdag 24/3, kl 10:28 pĂ„ 4°12 i VĂ€duren

PĂ„ tisdag Ă€ger en hĂ€rlig nymĂ„ne rum i VĂ€durens tecken som faktiskt kommer att bryta den hĂ€r elĂ€ndestrenden vi har haft ett bra tag nu. BĂ€st av allt och det jag Ă€lskar med den hĂ€r nymĂ„nen Ă€r att den Ă€ger rum i konjunktion (exakt invid) Kiron – helaren. Det Ă€r en underbar helande energi som sprids till oss mĂ€nniskor nu. 🙏

Jag sĂ€ger inte att allt dĂ„ligt försvinner över en natt, men – Saturnus fick nyss (i söndags) ett nytt tecken att vara i, Mars kommer inte att gĂ„ över nĂ„gra fler ”farliga” planeter och förstĂ„s.. sĂ„ har vi den hĂ€r underbara nymĂ„nen! HĂ€rligt! Det Ă€r faktiskt ett trendbrott hĂ€r och en ny och gladare energi Ă€n pĂ„ lĂ€nge!

Att mĂ„nen blir ny i livsbejakande i glada VĂ€duren pĂ„minner dig om att du Ă€r stjĂ€rnan i ditt liv, att du Ă€r solen i mitten av ditt universum – att du kan göra precis vad du vill. Det Ă€r genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det hĂ€r Ă€r ett superbra tillfĂ€lle för att genomföra förĂ€ndringar, att starta nya projekt osv.

Varje nymÄne Àr början av en kÀnslomÀssig cykel för vi erbjuds Äter en ny chans att ta livet i nackskinnet, sÀtta upp nya mÄl och tydliggör vÄr vilja. HÀr i VÀduren fÄr du bÄde modet och idéerna för att agera.

I fredags trÀdde Solen in i pigga, igÄngsÀttande VÀdurens tecken och dess energi Àr starkt motiverande, igÄngsÀttande och viljestark. Fattas bara, nÀr VÀdurens styrande planet nyss fÄtt möta bÄde Jupiter och Pluto. Med deras superkrafter innanför vÀsten nÀr han dundrar vidare igenom zodiaken.

Astrologiskt har den gĂ„ngna perioden varit extrem – toppnoteringar med den ena astrologiskt heta hĂ€ndelsen efter den andra. Som alla vet speglar ju skeendena dĂ€r uppe – det som Ă€ger rum pĂ„ jorden. As Above – so below.. som alltid.

Om du har det svĂ„rt i livet – anvĂ€nd VĂ€durens eldiga energi för att fĂ„ motivationen och driven att förĂ€ndra. Modiga VĂ€duren Ă€r pionjĂ€ren, Ă€r orĂ€dd och tolererar inga begrĂ€nsningar. Det Ă€r ett kardinalt (styrande) eldtecken.

Jag vet att jag gör er alla galna genom att prata om att ni ska se var nymÄnen faller i era horoskop men det Àr sÄ vÀl vÀrt att veta. Det ger en fingervisning om vad som Àr pÄ gÄng i ditt liv. Kolla bÄde in husplaceringen och förstÄs; Om du har nÄgon personlig planet pÄ den graden blir det förstÄs extra viktigt. Du som har Solen, MÄnen eller Ascendenten i VÀduren kommer att fÄ en extra skjuts!

Plocka fram ditt horoskop och kolla var den punkten – 4° i VĂ€duren – faller hos dig (5 grader isĂ€r Ă„t bĂ€gge hĂ„llen rĂ€knas ocksĂ„).

Vet du inte? GÄ in pÄ www.astro.com och gör ditt horoskop gratis dÀr.

 1. Iona skriver:

  Tusen tack för att du delar varje vecka. Du har verkligen fÄtt upp mina ögon för astrologin och jag kÀnner att planeterna pÄverkar mig. Ofta kommer dina mail som en bekrÀftelse pÄ det jag redan gÄr i genom, och det kÀnns som en fin skjuts i mitt liv. Jag Àr vÀdur och denna mÄne Àr min pÄ mÄnga sÀtt. Tusen tack igen och fortsÀtt gör det du gör. Du belyser mycket för mÄnga.
  En varm kram Iona

  1. Åh Iona, Vad glad jag blir att du skriver sĂ„ gulligt mail till mig hĂ€r. ❀Ja, som du förstĂ„r ligger min kĂ€rlek till astrologin ocksĂ„ i den tröst och visshet som kunskapen ger mig. Roligt att du hĂ€nger med hĂ€r du med.. TACK!

 2. Sandra skriver:

  Hej! Nu kommer jag med Ànnu mer frÄgor, det Àr sÄ mycket som hÀnder i mitt astro nu..

  Vid fullmÄnen skrev jag om att Mars var vÀldigt nÀra i graderna & skulle höra av mig om hur jag mÄdde. Det mÀrktes av vid min fullmÄne ritual som blev vÀldigt intensiv och kÀnslosam men lyckades slÀppa taget om nÄgot jag försökt med vÀldigt lÄng tid, efter det kom min energi tillbaka.

  Nu har Saturnus Ă„tervĂ€nt till mitt tecken sĂ„ antar att min ”Saturn return- resa” börjar nu, försöker lĂ€ra mig mer om det.. Men inte nog med det utan nymĂ„nen Ă€r nĂ€stan exakt vid min DC (02.01). Har inte lĂ€rt mig sĂ„ mycket om DC Ă€n och undrar om du vill förklara kort hur det hĂ€r pĂ„verkar mig?

  VĂ€ldigt lĂ„ng kommentar, hoppas du orkar lĂ€sa 🙂

  1. Sandra skriver:

   SĂ„g nu att Saturnus i 4e huset Ă€r bland de viktigaste positionerna vilket Ă€r dĂ€r han befinner sig i mitt astro (vattumannen 2.02° 4e huset). Är Ă€ven detta i mitt astro:
   Ascendant Trine Saturn (0°01’, Applying)
   Moon Parallel Saturn (0°00)

   Försöker lÀsa pÄ sÄ mycket jag kan. Det Àr mycket pÄ gÄng för mig nu tror jag?

  1. Hej Sandra! Det hÀr var ju jÀtteintressant info!
   Att du har din SaturnusÄterkomst Àr ju den berömda 30 Ärs krisen som infaller under det 29:e levnadsÄret. Det handlar om vÀgval, mognad och utveckling.
   Samtidigt – nymĂ„nen landade pĂ„ din DC – det Ă€r ju relationshusspetsen vilket gör att man tĂ€nker att det Ă€r nĂ„got avgörande pĂ„ gĂ„ng inom ditt relationsliv. SpĂ€nnande tid för dig nu Sandra!

Kommentera inlÀgget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Genom att klicka pÄ "Skicka kommentar" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..