ANNONS

Jag pratar om Astrologi med Holy Crap

/

Namnlös design

10. Det stora astrologiavsnittet med Margareta Hedin

Av Holy Crap Podcast

Avsnittet publicerades: 2020-01-13

Välkommen till det stora astroavsnittet i Holy Crap! Sveriges främsta astrolog Margareta Hedin, som skriver Astrobloggen på Damernas värld, gästar oss och berättar allt du behöver veta för att förstå grunderna i astrologin och ditt personliga horoskop. Detta är verkligen ett maxat avsnitt och innan du startar rekommenderar vi att du tar fram ditt personliga horoskop genom att följa instruktionerna längst ner. I avsnittet pratar vi om:   – Astrologin och dess historia   – Hur man läser av sitt personliga horoskop och varför varje person är helt unik – Genomgång av alla stjärntecken och de fyra elementen   – Hur man använder astro för att analysera en kärleksrelation – Varför många krisar vid 30 års ålder (Saturnus återkomst) – Margaretas karmiska koppling till Amanda och Mathilda – Astroåret 2020 ✨ Stor kram Amanda och Mathilda ❤️

Om podcasten

I Holy Crap pratar Amanda Miklin och Mathilda Ritzén varje måndag på ett nytt sätt om ämnen inom spiritualitet och självutveckling tillsammans med gäster och experter. Tillsammans utforskar vi en värld som ger oss möjlighet att se oss själva och vår omgivning med nya ögon. Välkomna! Kom ihåg att prenumerera för att inte missa nya avsnitt! Följ oss på instagram @holycrappodcast för regelbundna uppdateringar, inspiration och info. Kram!

https://podcasts.apple.com/se/podcast/10-det-stora-astrologiavsnittet-med-margareta-hedin/id1489149449?i=1000462315666

7
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00