Jupiter slår till igen!

Det här inlägget är en rättelse. Jag trodde när jag först skrev det att Pernilla hade blivit av med sitt körkort den dagen när det kom ut i pressen. Efter att ha läst på, insåg jag att det var helt fel! Jag raderade raskt texten och svettades – vill inte bli spridare av fake news. Pernilla hade blivit av med körkortet långt tidigare.

Nyheten kom ut nu till allmänhetens kännedom i samband med att hon skulle få tillbaka körkortet! Ändå bättre! En verklig Jupiterhändelse då med andra ord – kom jag på när jag fått tänka på detta ett varv till.

Jag moraliserar inte på något sätt över vad som hänt henne. Vi kan alla göra fel så det är inte det. Jag tittar på detta bara ur astrologens synvinkel. Intressant för mitt skrå är förstås att se NÄR det händer – oavsett vad.

Jupiter är generös, mirakulös och underbar. Han skänker optimism, glädje och tur till oss människor. Baksidan av det hela är chanstagande och gränslöshet. Jupiter är väldigt ofta med just när vi blir synliggjorda för våra synder och kanske till och med åker fast.

 

Skärmavbild 2019-11-30 kl. 15.52.47

astro_245gw_pernilla_wahlgren_20191130.58396.174791

 

  1. Kräfta skriver:

    Aha då förstår jag, jo jag har legat lågt, jobbat mycket och är/varit trött.

  2. Kräfta skriver:

    Ok har du lust att kommentera vilken angle det var i just hennes horoskop som var så olyckligt kopplad till Jupiter?

    1. Ja, Jupiter är just nu konjunkt (på) hennes Merkurius och bara 2 grader ifrån hennes Sol i Stenbocken. Det är precis den här typen av händelse som kan drabba. Kul att se dig här igen Kräftan ❤️ Har saknat dig här på bloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..