ANNONS

Jupiter slår till igen!

/

Det här inlägget är en rättelse. Jag trodde när jag först skrev det att Pernilla hade blivit av med sitt körkort den dagen när det kom ut i pressen. Efter att ha läst på, insåg jag att det var helt fel! Jag raderade raskt texten och svettades – vill inte bli spridare av fake news. Pernilla hade blivit av med körkortet långt tidigare.

Nyheten kom ut nu till allmänhetens kännedom i samband med att hon skulle få tillbaka körkortet! Ändå bättre! En verklig Jupiterhändelse då med andra ord – kom jag på när jag fått tänka på detta ett varv till.

Jag moraliserar inte på något sätt över vad som hänt henne. Vi kan alla göra fel så det är inte det. Jag tittar på detta bara ur astrologens synvinkel. Intressant för mitt skrå är förstås att se NÄR det händer – oavsett vad.

Jupiter är generös, mirakulös och underbar. Han skänker optimism, glädje och tur till oss människor. Baksidan av det hela är chanstagande och gränslöshet. Jupiter är väldigt ofta med just när vi blir synliggjorda för våra synder och kanske till och med åker fast.

Skärmavbild 2019-11-30 kl. 15.52.47

astro_245gw_pernilla_wahlgren_20191130.58396.174791

3
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00