Neptunus vänder direkt!

Image-by-2234701-from-Pixabay-

Neptunus som nu är stillastående (stationär) och vänder direkt onsdagen den 27/11 kl 13:33 på 15°56 i Fiskarnas tecken.

Just detta moment är så intressant för genom att planeten stått och ”bränt” på mer eller mindre på samma ställe blir den extra laddad och kraftfull precis i vändningen. Man anser att det är just nu som det verkligen kan hända grejer som påverkar, utvecklar och förändrar sådant som är inom Neptunus rike.

Retrograden började den 22/6 på 18°43 i Fiskarna och processen avslutas när Neptunus är ute ur sin skuggzon den 18/3 -2020. Ja, man kallar tiden mellan ”station direkt” tills Neptunus åter når 18°43 i Fiskarna där det hela började för skuggan. Det blir allts den tredje och slutgiltiga gången som planeten passerar dessa grader under vår livstid.

Neptunus närvaro i horoskopet står för inspiration, drömmar, andlighet, synskhet, illusion och förvirring. Eftersom Neptunus är så inkännande, subtil och andlig är allt runt denna planet svårt att begripa och förstå. Neptunus kan handla om de andliga världarna, landet bortom, evigheten och kanske till och med gudsnärvaron. En ungdomlig och möjligen också naiv själ är vad som förknippas med personer som har en stark Neptunus i sitt horoskop.

Men hur kan Neptunus påverka dig? Kanske sker det genom att andliga världar öppnas? Det kan komma som en ny idé, en vision, kanske visar Neptunus nya möjligheter för dig. Du kan komma närmare din innersta kärna nu.

Vidrör Neptunus någonting i ditt horoskop? Kolla vad du har på 15°-18° i Fiskarna. Har du någonting på dessa gradantal i andra tecken kan du ändå bli påverkad genom opposition, kvadratur, trigon, sextil eller inkonjunkt. Under en Neptunustransit blir du mjukare, öppnare och känner medkänsla och sympati. Kreativitet, fantasi och musik kan flöda ur dig nu. Din andliga kanal, blir öppen och tydlig. Det är den positiva sidan. Andra kan uppleva att det faktiskt år dåligt psykiskt och blir extra sensitiva under denna influens.

 1. Vågen skriver:

  Man kan även se i ett horoskop bl.a genom neptunus placering o aspekter om individen är en gammal själ.
  Jag har bara mött 2 gamla själar när jag gjort horoskop .
  Men spännande är det.

  1. Hur menar du att Neptunus ska vara placerad för att kvala in då Vågen?

 2. Hej. Natala månen 19 gr i Fiskarna. Det känns som att det äntligen händer grejer tjoho 🥳.
  Tack för all info på din braiga blogg. Kram ❣

 3. Johanna skriver:

  Jag har min måne 16° i jungfrun så mitt emot neptunus och tyckte nog det var lite småjobbigt sist när den gick över denna punkt. Har även solen i fiskarna 25° så den påverkan kommer först lite senare, dock så älskar jag andlighet och allting som har med det att göra. Hoppas tiden blir njutningsfull.

 4. Du ser allt som händer också från ett andligt perspektiv – jag förstår det! Andliga världar öppnas som du skriver , inte bara för oss jordmänniskor utan också för Moder Jord, vi evolutionerar tillsammans och just nu händer det extra mycket, åtminstone i mitt personliga lilla liv! ❣

 5. Eva skriver:

  Jag har Venus på 18 grader i Fiskarna i mitt födelsehoroskop.

  1. Ja, då befinner du ju dig mitt i detta skeende. Njut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..