Venus & Jupiters möte äger rum just nu!

maxresdefault (8)

Det här är ett stort ögonblick! Jag blir så exalterad att jag darrar men är lite sur för att det inte kommer gå att se de två tillsammans för än det blir mörkt!

Mäktigt, härligt att se de båda välgörarna förenande där de förstärker och välsignar varandra. Det här anses vara det mest kärleksfulla och speciella ögonblicket på hela året. Fred, kärlek och förståelse – det är vad de utstrålar tillsammans. I den vediska traditionen är detta överflödets gudinna Laxmi och vår generöse lärare guru Ganesha.

Den som är mer inne på andlig än jordisk nivå bör inte förglömma den andliga potentialen som finns här. Båda dessa planeter har en högre oktav som ger oss andligt medvetandehöjande.

Meditera, be eller gör ritual..

 1. Tack för att du tycker att det är bra att jag är med och skriver! Ibland känner jag mej lite ”ensam” bara för att jag ser annorlunda på livshändelserna! Stenbockskram och mycket kärlek! ❣

  1. Äh, jag tycker nog att jag har ganska överensstämmande syn på det mesta. Det är dock inte alltid jag hinner med att svara på alla kommentarer. Betyder dock inte att jag inte håller med. ❤️

 2. Linnea skriver:

  Varför så många skrivfel i texten? Det känns som att en text blivit översatt i Google translate och sedan publicerad utan kontroll. Opoffsigt och svårt att läsa tyvärr

  1. Va? Jag läste igenom texten nu och ser inte alla dessa skrivfel som du ser. Du är välkommen att peka ut dem för mig. Det är taskigt att skriva sådant och jag känner mig övertygad om att inte ens du tror att det är sant.

 3. Våg skriver:

  Här uppfylldes varken mirakel eller drömmar🤪under denna energi,
  Jag måste ha jäkla dåligt karma med mej från tidigare liv

  1. Men oj Vågen. Vad tråkigt att du har det så jobbigt.

 4. Rebecca skriver:

  Wow! Jag har verkligen känt av förändringen och de starka skiften som pågår nu <3 <3 <3
  Jag undrar en sak gällande Jupiters skifte som jag förstår nu snart kommer få besök av stenbocken istället för skytten i mer än ett år framåt, stämmer det? Detta kommer innebära att Jupiter besöker mitt 5:e huset, vilket jag förstår är huset för romantik och kreativitet bl a. Men vad betyder det egentligen att det är stenbocken som besöker Jupiter och inte skytten? Stenbocken styrs väl av Saturnus och den har ju en helt annan sorts ton? Det känns som att det kommer påverka mig på ett annat sätt.. Jag undrar mest vad det kommer innebära för jag hade hoppats att det skulle lätta och skimra lite mer för mig i kärlekslivet nu!!

  Kram fr Rebecca, född 850920 09.55 i Stockholm

  1. Under detta år har vi haft Jupiter i sitt hemmatecken där den såklart trivs jättebra. Hans grej är ju att expandera, att ge oss utveckling och att få oss att uppnå vår potential och nå nya mål. Han står för medvetandehöjning, lycka mm.
   Ifrån 4/12 och 13 månader framåt kommer Jupiter att vara i ett jordtecken, Stenbocken. Här kan Jupiter inte vara lika vidlyftig som annars uta hjälper oss att bli praktiska, fokuserade på resultat och materiella mål.

  1. Du, när jag tittar på ditt horoskop ser jag att Jupiter går in i ditt 3:e hus. Nymånen kommer att vara i Skytten så det blir kul.
   Lycka till!

 5. C skriver:

  En fråga: sker detta möte mellan Venus och Jupiter idag? Eller pågår det i flera dagar?

  1. Det exakta ögonblicket är idag – men är ,am lite generös av sig kan man säga att det började i lördags, fullbordades idag, finns kvar där även lite på måndagen men där börjar planeterna att glida isär.. Men – det behöver inte vara exakt för att kännas av. Man kan räkna med en orb på minst 5 grader före och efter en sådan här grej. Härligt va!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..