Plåtad..

 

_MG_1624

Ja, i onsdags blev jag plåtad av en proffsfotograf – Weronika Bela! Wow. Hon är ofta anlitad av Damernas Värld och de här bilderna kommer att användas just till bloggen och tidningen. Ljuger kameran eller kan jag ens tro att det här är jag? Där ser man att det är skillnad om man fotar med mobilen eller går till ett proffs. Make Upen? Ja, den har jag ju fixat själv med produkterna som jag fick dagen innan på Petra Tungårdens party. 🥰

 1. Ylva skriver:

  Ha en bra dag på jobbet snygging!

 2. Lena skriver:

  Härligt foto av härlig astrolog!

 3. Kräfta skriver:

  Du är jättesnygg

 4. Vågen skriver:

  Super fin bild på dig Margareta! 🤩
  Så kul och bli plåtad så och få riktiga proffs bilder. 👏🏼
  Du verkar ha haft en toppen vecka! 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..