Venus i Skytten

 

Venus 

Kärlekens och skönhetens gudinna skiftar på fredagkväll 1/11 2019  tecken och går in i Skyttens glada sfär där hon blir kvar till 26/11 – 2019 -kl 01:30.

I eldiga Skytten söker Venus ständigt äventyret.  Det får inte vara för tråkigt och allehanda för henne.

Kanske blir hon förälskad när hon befinner sig på långresa till fjärran land, när hon träffar sin guru eller när faller för sångaren i något rockband. Vem vet? Hon vill aldrig ha tråkigt.. Hon söker sig till högsta nivå av det hon är intresserad av. Här är hon  lite käckare, lite fräckare och kan ta ut svängarna.

När kärlekens gudinna är i optimistiska Skytten älskar hon friheten, utmaningar och medvetandeförhöjning. Peace, Love and Understanding är Skyttens motto.

Hon är varken klassiskt tjejig eller ens tvåsam av sig.  Mysiga hemmakvällar och vardagsliv lämnar henne iskall – men det betyder inte att hon är känslokall. Det är hon inte alls. Tvärt om faktiskt men hon behöver mängder av syre och luft emellan för att kärlekens låga ska kunna brinna het.

Det är ständigt intellektuell stimuli, stor rörlighet, många människor och kontakter hon behöver.

Istället för att vara fokuserad på att uppnå ett visst mål, eller en viss person som hon nyss fick nog av i Skorpionens tecken blir nu energin flexibel, nyfiken, rörlig och öppen. Sanningen, en högre mening och en bättre värld är prioritet för Skytten. Yttre och inre resor är själens längtan, annorlunda kulturer, att lära sig saker likaså.

Skytten är mer naturbarn än vad Venus är van vid – men Okay.. Venus kan absolut kasta sig upp på en hästrygg och rida in emot solnedgången hon också.

Venus styr ju kreativitet så all kultur: musik, dans och konst får stor betydelse nu och det får även alla maximala skönhetsupplevelser också.

Naturligtvis kommer detta att betyda olika saker för olika människor. De som har Solen, Månen eller Ascendenten i Skytten kommer att bli mer påverkade än andra och man kan ana att det kommer att bli en RIKTIGT härlig upplevelse för er. Många Skyttar kommer att bli förälskade, andra upplever kärleken tillsammans med den redan befintliga hjärtevännen – men för er alla är detta en tid i glädje.

  1. Lisa skriver:

    Härligt! Jag har solen och ascendenten i skytten och hoppas, hoppas på en förälskelse snart, en ömsesidig sådan, såklart! Jag har dejtat en hel del sen min man gick bort för 7,5 år sedan, men det har inte klickat mer än en gång! Tyvärr var känslan inte ömsesidig. Välkomnar hjälpen från Venus! Jag är helt redo! 🙂

  2. Kan det bli ännu mera kärlek månntro? ! Jag har min nat. Venus i Skytten! ❣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..