Mars i Vågen

 

Tidig fredag morgon 4/10 kl 06:24 lämnar Mars jungfruns tecken och träder in i vackra vågens harmoniska sfär.

OM MARS

Heta mars är vädurens styrande planet och han symboliserar drivet, motorn, motivationen i alla människor. Han är rå, het, han är igångsättande, vill framåt, viljestark, och klassiskt säger man att han har ett manligt könsepitet. Vilja, aggression, styrka, krig. Det är Mars i ett nötskal.

Han är alltid ute efter att få sina primärbehov tillfredsställda. Så – i filmer så ses han som en Action-Hjälte och det är han i våra liv också. Mars älskar att vara hjälte.

MARS VISTELSE I VÅGEN – Vad kan du vänta dig av den här tiden?

Oavsett i vilket tecken han befinner sig så vill Mars göra sin grej – vilket är att se till att det händer grejer, skapa händelser, vara drivande, tuff och modig.

 • Han driver på skeendena och ser till att det blir lite liv i luckan.
 • Han är trubbel, krig. Han hatar lata människor och  soffpotatisar.
 • Han vill att det ska hända grejer.

Ni som har solen, månen, merkurius, venus, mars eller ascendenten i Vågen att få känna av hans närvaro.

Om det går piskar han er framåt, får er att bli drivna, effektiva, impulsiva. Han är krigets gud så en konflikt är ingenting han backar för. Under hans närvaro i tecknet skruvas tempot i era liv upp ett snäpp. För den äventyrslystna kan det bli hur kul som helst! Ibland händer det att Mars fyller oss med arbetslust, ger initiativ och motivation. I värsta fall blir det så att folk tycker att du är FÖR motiverad och irriterar sig på dig. Ni kan drabbas av ilska, olyckor, bli passionerat förälskade.

Ni som är födda med mars i Vågen

Här ser vi en charmig, trevlig och socialt välanpassad krigsgud. En vältalig förhandlare. Va! Verkligen inte mars stil! Han är ju förprogrammerad för attack och kommer att känna att han hålls tillbaka.

Hur utkämpar då Mars sina krig här då? Jo, han blir en Stekare! Ofta advokat, VD, journalist, börsklippare, mäklare eller andra yrken där det är en fördel att vara snygg och vältalig. I vågen har Mars en väloljad mun och han är zodiakens Adonis.

Han är en trevlig, harmonisk kille med förkärlek för det vackra i livet. Han vill att allt runt honom ska vara i total balans och harmoni – det är mycket viktigare för honom att han har det trevligt i lugn och ro med sin tjej än att de har det allra mest passionerat eller upprörda känslor.

 1. Margareta den 11 okt börjar merkurius sin resa mot retrograd

  Jag har precis hittat mitt drömjobb, skickade in cv o handlingar i förrgår den 2a.
  Hur var det nu? om jag sökte innan retrograd klarar jag mig då även ifall själva startdatumet är i retrograden?

  Mvh Eva

  1. Hej!

   Jag både sökte, var på intervju samt blev anställd på nytt jobb mitt under förra merkurius retroperioden. Vi befinner oss ju i merkurius retro en stor del av året och vi måste ju leva också. 🙂 Men det är bra att vara extra uppmärksam och verkligen syna allt och alla dokument riktigt noga innan man skriver på. Lycka till! 🙂

   Mvh, Malin

   1. Tack för ditt svar😀
    Eva

   1. Jag håller med dig Stenbocken! Jag gör allt jag måste gör alldeles oavsett retrograderna. Går det åt pipsvängen har jag ju något att skylla på i vart fall. 🤪

  1. Hurra! Äntligen har du sökt jobb! Åh vad jag har väntat på det här Kräftan. Ja, det stämmer att du klarar dig undan retrograda träsket. Nu håller jag verkligen tummarna för dig. 😁

 2. Hej Margareta, vill börja med att tacka för en härlig och inspirerande blogg. Det får mig att tänka utanför boxen. Det som skulle bli enklare och ännu bättre är om jag har mitt egna horoskop tillgängligt. ”Gör” du horoskop eller har du en kollega som du kan rekommendera?
  Med vänlig hälsning, Chanette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..