💫 Pluto vänder direkt!!

Power-Animal-Tiger

Under denna vecka står Pluto stationär (blickstilla) på 20° i Stenbocken, han är så nära jordytan bara kan komma och här byggs massor av kraft upp. Det var den 24/4 som Plutos bana vände retrograd på 23 ° Stenbocken. Under hela retrograden på fem månader, backade han endast tre grader. Det är så man darrar vid tanke på hur mycket kraft han laddat! 

Torsdagen den 3/10 vid kl 07:40 ca vänder Pluto direkt på 20° Stenbocken. Hurra! Det här kommer att lätta upp stämningen på hela planeten jorden. Så i våra privata liv kommer massor att kunna hända.

Pluto är den minsta av planeterna, så liten att han stundom ifrågasätts av astronomer – som vill degradera honom. Som ni vet, det är inte storleken som avgör. I universum handlar det snarare om hastigheten. Ju långsammare en planet rör sig, desto större påverkan har planeten på skeendena. Trots sin litenhet är Pluto den kraftfullaste planeten av dem alla. Han kan påverka utvecklingen direkt i våra privata liv förstås. Men.. det är framförallt i de stora skeendena han drar i de osynliga trådarna, sköter underliggande strömningarna och krafterna på jorden.

Det är dem som sitter på den ultimata makten – ekonomiskt och politiskt som bör dra öronen åt sig nu.

Pluto/Saturnus är den absolut viktigaste astrologiska transiten under 2019-2020

Vi kan vara observanta på vad som äger rum nu i världspolitiken. Härifrån kan vi förvänta oss att stora och omvälvande saker kan komma att ske. Sådant som varit på gång, legat i luften, kan verkligen braka lös.

Kan det vara så att ”karmat” kommer att möta människor som missbrukar sin makt nu? Jag tänker på stora makthavare i länder som USA, Egypten, Turkiet, Kina, Israel, Iran för att nämna några – ja det finns ju massor att välja på därute.  Det ska bli spännande att se!

 1. Inger skriver:

  Mycket intressant, jag försöker lära mig. Går nu en Vedisk Astrologi kurs. Men vill veta allt, jag känner också att mycket är på gång nu, ett helt annat skifte har ägt rum, man känner detta i energierna. Tack för intressant analys.
  Vänligen Inger

 2. Vågen skriver:

  13 januari 2020 går saturnus i exakt konjunktion med Pluto . En planet över gång. Då kan det hända grejer, hoppas det kommer stå lite om det på bloggen☺️👍🏻🧡

 3. Jag hoppas att även mindre makthavare som har missbrukat sitt ämbete får en karmaspark,
  på min arbetsplats delas det ut varningar o hotelser av en mellanchef och som HR sitter hans häxa till ex. Herregud vilka spektakel som utspelat sig.
  Nej ut med dom bara, antingen i personlig olycka eller något annat hemskt.
  Så mångas vardag dessa 2 har totalfuckat.
  Allt ont tillbaks till er hör ni det….

 4. Lena skriver:

  Hej Margareta,

  Jag tillhör dem som har stor respekt för Pluto och har en fundering
  över hur stor inverkan den egentligen har…?
  Min Måne är konjunktion en persons Pluto 6°32 grader i Skorpionen i
  synastry – och undrar hur det påverkar Plutopersonen i förhållande till Månpersonen? Kan jag som Månperson märka av detta, trots att vi inte har något förhållande? Orben är kanske inte så tajt, men har läst någonstans att Konjunktion i synastry uppgår till 10°.

  Vore jättetacksam om du kunde ge mig ett svar på detta.
  Mvh, från en som fullkomligt älskar astrologi, Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..