Saturnus vände direkt igår!

Hej kära vänner! Jag tror minsann att jag har dragit er vid näsan allihop. Det var faktiskt inte meningen. Det berodde på att jag hade datastrul när jag var i Grekland (tillhör numera ordningen vid mina utlandsresor). Som tur var fick jag låna en dator men hade förstås inte tillgång till mina vanliga datorprogram. 🤪

Jag hade ett minne av att Saturnus skulle vända direkt under kvällen den 17/9 – men i själva verket hände det dagen därpå den 18 september kl 10:45. Så jag har skrivit fel i vartenda horoskop för vecka 38. För oss vanliga dödliga spelar ju dessa timmar ingen roll ´ – men rätt ska vara rätt. Saturnus vände direkt på 13 grader Stenbocken. Detta är en sådan lättnad för oss alla! 

Man kan se den tid som Saturnus rör sig framlänges som en tid när utvecklingen rullar på och allt går fort. Nya saker händer hela tiden. Här är det lätt att se att saker och ting utvecklas och även om det ibland tar tid – ändå går åt rätt håll.

Under de fem månader som Saturnus går retrograd sker utvecklingen lite långsammare och vi människor integrerar vi alla händelser. Positivt med dessa retrograda perioder är att vi kan bromsa ner takten, ta ett steg tillbaka och se på vårt liv och vår utveckling med ett objektivt, kanske kritiskt öga och komma till insikt med hur vi kan utveckla oss i framtiden, vilka steg som är de smartaste att ta. Det kan vara frustrerande att implementera nya tankar och idéer under en retrograd eftersom du kan mötas av motstånd och tröghet.

 1. CC skriver:

  Känts som att gå i tung lera i karriären under så lång tid. Försökt och försökt att skapa förändringar i jobbsituationen men det vill liksom inte. Får se om det släpper.

  1. Kära CC,
   Jag tror att du ska hänge dig lite åt positivt tänkande. Merkurius, Venus, Solen och på lördag även månen kommer att vara opposition allt som är du. Detta är en ny start, en initiering, Venus återfödelse. Hur coolt som helst. Jag är helt övertygad om att du får det du söker under denna månad.

 2. AP skriver:

  Har Saturnus i mitt fjärde hus. Dagen efter att Saturnus vände direkt fick jag, efter 10+ år i bostadskö i Stockholm, erbjudande om en lägenhet. Uppåt framåt!

  1. Åh, den som väntar på något gott! Men jag tycker att det verkar som att du faktiskt har väntat för länge. GRATTIS i alla fall! Hurra! Jag är så glad för din skull!

 3. Inga problem Margareta. Men jag hoppas att denna ”tyngd” släpper snart. Det känns som om jag står still och dräneras av livet….. Jag behöver få lite inspiration och glädje! Kram

  1. Kära Vädursblod! Nu tror jag minsann att veckans händelser, Solens entré i Vågen, Merkurius, Venus, Venus återfödelse och nymånen – allt detta ska kicka igång dina livsandar. Det är så bra energi nu! Tänker att det är nu det händer grejer. ❤️

 4. Kamila skriver:

  Tack Margareta för en förklaring 🙏
  Livet rullar på oavset vilket haha
  Kram till dig 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..