Avslutningen i Sounio – Poseidons tempel

Det grekiska symposiet avslutades mäktigt – med en resa till havsgudens Poseidons boning. Ja, romarna kallade honom för Neptunus men oavsett – det är samma kille. Uppe där på hans berg bad vi en bön till Poseidon och tackade för allt underbart vi varit med om. Förra veckans horoskop pryddes ju av en nattbild just från Sounio.

Ja – vi blev kvar där till riktigt sent för Gemini Brett höll ett föredrag för oss under den stjärnklara natthimlen. Därifrån bar färden iväg till Voulos där vi åt middag (mitt i natten) på en härlig fiskrestaurang.

IMG_3597

IMG_3611

IMG_3574

IMG_3619

IMG_3651

IMG_3655

  1. Cecilia skriver:

    Wow! Vilka härliga bilder, jättekul att få se,tack.

  2. Johanna skriver:

    Vad kul med en astrolog som heter Gemini 😀

  3. Lena skriver:

    Tack för underbara bilder, så stämningsfulla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..