Så från Peer Gruppen till nästa äventyr..

Vi har verkligen haft intensiva studiedagar här. Här på bilderna ser min grupp. Man är aldrig mer än fyra personer plus en lärare under Peer Group arbetet. Det här är en väldigt starkt utvecklande process när man testar sig själv och sina kunskaper på djupet.

Det var jag själv – Margareta, Anne Sundell från Finland, Defne och Neslihan från Istanbul och förstås – Angela Karacostas – vår gruppledare. Det var fantastiskt cool att få tolka, analysera och vrida och vända på horoskopen med det här gänget eftersom alla hade sin egen tolkningsmodell. Anne kör med karmisk astrologi, Defne är verkligen grym på traditionell hellenistisk astrologi. Väldigt nytt för mig som alltid tyckt att det verkar vara så tråkigt med det traditonella insåg att det inte varit själva astrologin det varit fel på – utan astrologerna jag träffat. 😱

Här är vi på väg ut, vi skulle till Plaka för att äta tillsammans med den andra Peer Gruppen och träffa hela astrologgänget.

Här är vi nu hela ligan på restauran Espirides i Athen. Grekland, Kanada, USA, Turkiet, Sverige och Finland är representerade vid bordet här. 

Ja.. det här var vår avslutningsmiddag. Det var verkligen obetalbart att få vara med om allt detta.