Hellenic Astrological Symposium

Hellenic_Astrological_Athens

  1. Johanna skriver:

    Hej Margareta, jag har en fundering som inte alls rör detta inlägg men ställer den här ändå.
    Finns det någon planet inom astrologin som säga stå för blodet i kroppen? Jag undrar för att från oktober 2018 och till våren 2019 var det väldigt många som drabbades av stroke samt av blodproppar, blir ju förstås nyfiken på om det var något särskilt på himlavalvet som kan kopplas till detta?
    Hälsningar Johanna

    1. Jag måste säga pass på den här frågan. Jag var precis på en fantastisk konferens med Lynn Bell. En av världens bästa astrologer i ämnet medicinsk astrologi. Psyche och Soma. Jag ställde frågan till henne – men fick inget svar riktigt! Ska se om jag kan skriva till henne och fråga. Min finska kollega frågade under föredraget just om en blodpropp hon fått i benet under sommaren. Vi kom in på hennes horoskop – men inte fram till svaret jag sökte åt dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..