Venus möter Mars

 

shiva-shakti-679x546

Venus mötte nyligen Solen och fylldes av positiv livgivande energi.  Pigg, glad och mer karismatisk än någonsin jagade vår kärleksgudinna iväg.. hack in häl efter hennes älskling Mars. Det exakta mötet mellan planeterna äger rum på lördag kväll vid 19-20 tiden när de är exakt 04°07 minuter i Jungfrun. Men vi är tillräckligt nära för att det ska kännas redan under ordentligt under hela fredagen, lördagen och först på söndagkväll Venus börjar dra ifrån Mars lite men är fortfarande i konjunktion.

Härligt! Det här skapar glad, rolig och flirtig period som ligger framför oss, bäst av allt – ALLA känner av det! 

Venus och Mars representerar man och kvinna – Guden och Gudinnan – och de är zodiakens eviga kärlekspar.

De jagar nästan alltid efter varandra, längtar tills när de ska förenas härnäst men det händer så sällan de ses – vanligen är det bara några få dagar vartannat år kan de rå om varandra men de dagarna är också värda allt – för det är sann passion och äkta kärlek mellan dem.

Alla människor påverkas positivt av det gudomliga mötet och denna höst är ett superbra tillfälle att mötas och utveckla en kärleksrelation. Relationer som börjar under den här tiden blir långa och varaktiga. De som redan befinner sig i en relation när glöden svalnat kan återfinna passionen till partner.

 1. Vågen skriver:

  Nu bara minuter kvar till Venus mars är exakt grader i konjunktion,
  Mörker av folk är mer ödmjuka nu❤️

  1. Vågen skriver:

   Förlåt timmar ska det va😀så upprymd av denna konjunktion sp blandar ihop tiden🌈

 2. Jag har både Venus och Mars i Väduren, och känner mig emellanåt splittrad när det kommer till just dessa känslor, det går fort att växla. Som om det inte räckte till så är jag tvilling också 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..