ANNONS

Tillbaka på jobbet!

/
IMG_2672 3

Det är sommarbilder den här man bör memorera och spara i sitt inre så man kan återkomma till den känslan, den platsen under året och minnas dagar man fryser och livet är för tungt och för kallt.

Jag får ofta frågan om jag följer mina egna astrologiska råd och anpassar mitt liv efter dem. Svar: Ja.. det gör jag förstås inom rimlighetens gränser.

Den här semestern exempelvis valde jag helt utefter stjärnorna. Jag bedömde att det skulle vara såväl omöjligt som onödigt att sitta kvar här i stendjungeln och jobba under merkuriusretrograden och jag förväntade också att Lejonet skulle erbjuda årets värmebölja. Det visade sig stämma och jag lyckades pricka in alla de glödheta dagarna i år uppe i fäboden. Underbart!

Nu är jag alltså tillbaka i Stockholm, Merkurius är ute ur sin retrograd och månen är helt ny! Hurra!

Med detta förklarar jag alltså semester avslutad. Själv är jag åter på jobbet med flaggan i topp, positiv och glad. Det är dags att börja jobba igen och det ska faktiskt bli superkul.

Om det är någon som vill komma och träffa mig under augusti finns jag på min mottagning i Gamla Stan. Det finns faktiskt några platser kvar. För bokning rekommenderar jag att ni använder min boknings sajt BokaDirekt. Klicka på det röda så kommer ni rätt och hittar allt info om mig. Hjärtligt VÄLKOMNA! OBS: Jag kommer inte att jobba i Sverige under September.

2
58

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00