ANNONS

Venus i Kräftans tecken

/

como-encontrar-pareja-amor-propio-relaciones-sanas-1000x667

Foto: Justin Horrocks

Onsdagen den 3/7 kl 17:25 är det slut på Venus vistelse i Tvillingarna. Nu glider gudinnan istället in i mysiga Kräftans sfär där det är mer familjär stämning råder.

När Venus är i kräftans tecken är energin lugnare, mer accepterande, givande och omhändertagande – som en varm filt ungefär. Här riktas energin mer emot våra inre, emot själslig balans och harmoni – för sig själv och de personer som finns runt om.

När Venus är i Kräftan är vi mer vårdande både mot oss själva och emot våra nära och kära. Vi vill hela, läka och bygga på våra relationer och blir mer lyhörda, receptiva, inkluderande och mer lyhörda till andras önskningar och behov. Men Venuskräftan vet också att sätta gränser så det trygga och ansvarsfulla finns också med i bilden.

🦞 Har du Venus i Kräftan?

Då är det troligt att du tar kärleken på djupaste allvar och dina relationer byggs på ärlighet, kontinuitet och livslånga relationer. Venuskräftan spelar hon inte på sin sexualitet, kör med kvinnliga trick, är svartsjuk och är inte heller särskilt krävande. Venus är ömsint, romantisk och bekräftande i Kräftan. Här visar vi vår kärlek genom att vara trogna, tillgivna, vårdande och omsorgsfulla.

I Kräftan uppträder Venus med stil och elegans. Hon är aldrig vulgär eller gränslös. Känslomässig näring, kontinuitet i relationen, trofasthet och lojalitet är också väldigt mycket Kräftan. Hon behöver trygghet och garantier för att släppa någon innanför skalet.

0
40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00