Grattis på födelsedagen Kräftan!

 

♋️ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KRÄFTAN! ☀️

Mysiga du har milt yttre som inger förtroende, Du signalerar ansvar, stabilitet och medkänsla vilket för att människor litar på dig och gärna vänder sig till dig för att få goda råd och hjälp. Du är dock mycket coolare, bossigare och mer drivande, kraftfull än vad det första intrycket visar.

Vad som är lite paradoxalt med ditt stjärntecken är det hårda skalet som finns där för att skydda din superkänsliga, intuitiva, inkännande, empatiska själ. Det hårda och det mjuka skapar motsägelsefullhet och du är gåtfull och det är en sorts mystik runt din person. Säkerhet och trygghet betyder mycket för dig och därför har du starkt kontrollbehov.

Du är född i ett kardinalt tecken vilket innebär att du är stark och har utmärkta ledaregenskaper. Eftersom ditt tecken också är ett vattentecken är du djup, känslosam och intuitiv. Din styrande planet är Månen.

Hemmet, familjen och traditioner är det viktigaste i ditt liv. Du gillar att vara behövd och föräldrarollen, att ge och ta emot näring – allt ifrån känslomässig näring till mat är din grej. När du älskar någon så gör du det med hela hjärtat och är inte den som släpper taget.

Kräftans tecken är väldigt fokuserad på näring och då menar jag alla sorters näring – mat är ju förstås det första man tänker på och visst! Hos Kräftan får du alltid vällagad, utsökt, mat. Hon är väldigt beskyddande och omtänksam och planerar alltid varje detalj och eventualitet.

❤️ Därför är du underbar

Du är omtänksam, hänsynsfull och omhändertagande, mjuk, vårdande. Dessutom är du smart, kvicktänkt och har ett fantastiskt minne och en underbar skruvad humor. Du bryr dig verkligen om dina medmänniskor och kan bevara en hemlighet bättre än någon annan. Känslig men stark är du är den mest lojala och justa vän man kan ha. Har du tillåtit en person att komma nära ditt hjärta är det för livet.

🥰 Kräftan och kärleken

Du skapar starka varaktiga band till dem du älskar och detta stjärntecken har statistiskt minst antal skilsmässor. Det tar tid för Kräftan att öppna och släppa någon innanför skalet men när du väl är där inne – är kärleken oftast livslång. Kräftan är sentimental och kan hålla fast vid en dålig relation eller ännu värre – minnet av en dålig relation – hur länge som helst. De klarar inte att öppna klorna och släppa Kräftgreppet.

🍋Därför är du helt hopplös

Blir du sårad tar det en hel evighet att få dig på gott humör igen. Har du tid med att vårda dina sår i en evinnerlighet? Var inte en sån trygghetsnarkoman utan stå upp för dig själv och våga ta för dig av livet!

😎 Din hemliga sida

 Du är trots din yttre säkerhet alltid innerst inne orolig att du inte ska räcka till och vara god nog. Därför överpresterar du ofta. Du är en känslomänniska och tar allt personligt.

Tecken som passar dig

Skorpionen kan se ditt innersta och matcha din passion, Stenbocken om du vill ha ett perfekt äktenskap, Fiskarna om du söker någon att ta hand om, Oxen utgör en stabil trofast partner.

Tecken du bör undvika

Tvillingen kommer aldrig att förstå dina känslor, Skytten har ett för fladdrigt temperament, Lejonets ego kan roa dig men hans brist på känslighet stör kärleken.

Är du en sann Kräfta?

Om du inte känner igen dig i minst tre av nedanstående påståenden är du ingen typisk Kräfta.

Det kan bero på att flera planeter i ditt horoskop är placerade i andra tecken. Solteckenhoroskopet visar en förenklad form av astrologi som utgår ifrån i vilket tecken solen befinner sig. Förutom solen finns det ytterligare nio planeter och andra viktiga punkter i horoskopet man måste analysera för att få en helt korrekt bild. Du är unik – det finns ingen som har ett exakt lika horoskop som du.

 • Du är en riktig ”mamma” som bryr dig om hur alla runt dig mår.
 • Du har en genomtänkt garderob och är känd för att vara chic.
 • Du kan ha svårt att komma över sårande ord eller hjärtesorg.
 • Du är stark och har en god överlevnadsförmåga.
 • Du tycker om självvald ensamhet i lagom doser.
 • Du klarar inte av när människor är råa eller för direkta i sitt sätt att vara.
 1. Stämmer så väl på mig. ☀️
  Dock har jag med bara negativa upplevelser med stenbockar, oxar och fiskar, å just fiskar har jag tydligen dragit till mig senaste åren av det motsatta könet flera ggr!! Men. Alltid blivit så leds på att dom känts så känslokalla o inga har stämt in på beskrivningarna av deras stjärntecken 🤔. Fattar inte varför jag fattat tycke för dessa typer ens. Suck. Men jag tror att det är min mammasida/omhändertagande/vilja rå om/vilja vara den som gör att de ääntligen får känna äkta kärlek med-egenskaper som kickar igång av dessa knepiga typer.. För det är så de alla varit. Å senaste killen nu jag dejtade kände jag bara ”nej inte en till!!!” när han sa sitt stjärntecken, och drog mig själv undan sen så fort jag såg preciis samma mönster o egenskaper som de förra. För mig är det nu varningstecken. Är så leds på de där svåra, känslokalla, självständiga killarna. Dom släpper inte in en och kan aldrig visa sig sårbara. Jag orkar inte mer!! Jag har så mkt brist på kärleks-kontot nu att jag verkligen längtar nu efter en fin go relation med en trygg man 🙁
  Jag har inte Alls fått vara den varma, omhändertagande, givmilda kräftan som jag är som allra bäst. Och då trivs jag inte. Då blir jag faktiskt rätt vilsen. Om jag inte får ha den rollen, att det liksom inte är välkommet, hur fin o fantastisk jag än är emot dem, så blir jag bortstött o bemött kyligt. Bara mött supersjälvständiga typer som är hårda på ytan o kan få en att känna sig som väärldens ensammaste. Och jag är fasen inte kräsen!! Har känt att man bara får stå bredvid, ibland, o blir aldrig insläppt. O känt mig fel o missplacerad hela tiden. Blir känslig. Förvirrad. Får ju inte vara mitt rätta o bästa jag eller veta hur jag ska hantera dem eller förhålla mig eller vad som funkar bäst för dom. Inte tusan har de kunnat kommunicera heller. Vill slita mitt hår snart!!
  Mår ju som bäst när jag får vara varm, go, omhändertagande, lyssna, se personen, stötta, peppa, få berätta mina positiva synvinklar, o vara härlig, närvarande, kul, får vara en fin vän, mysig, lite busig, o kanske lite sensuell ibland. Men ne, inte träffat nån som värnar om Mig. Utan verkligen riskerat oss på diverse vis o icke respekterat mig å relationen med mig 🙁 de bara kört sitt race o dessutom varit lömska, lögnaktiga, otrogna, osv. Och jag kan tycka jag är en person som tammetusan ’har allt’ men de har fått mig att känna mig såå fel o oduglig. Oxar, fiskar o stenbockar. Men jag har insett med att jag har lätt för att bli medberoende o stannar lite väl länge. Som du nämner, har jag som kräfta svårt att släppa eller bryta. Jag vill så mkt! Jag är hoppfull. Och jag är väldigt lojal o vill kämpa o se allt det positiva osv. Det är verkligen på gott o ont..

  Spännande att läsa nu om v27!
  Har befunnit mig i min underbara sommarstuga ett par dagar o undvikit internet mkt, har varit underbart, men läste ikapp en del nu å blir så fnissig då så mkt stämmer ☺️🙂 åker till Rhodos i veckan med min dotter. Ett ställe jag har goda minnen ifrån två andra resor. Kändes tryggt att välja samma stad igen.

 2. Passar verkligen kräftor och stenbockar så bra ihop? Stenbockar tycker jag ofta känns okänsliga och kyliga och de brukar tycka att jag är alldeles för känslig, som om det skulle vara negativt.

  1. Jag tycker att det är individuellt och att man måste se hela horoskopet för att kunna se en tydlig bild av vad som passar eller inte.
   Förutom synastrin har jag även noterat att jag under vissa perioder dragit till mig personer, vänner och bekanta ur ett och samma tecken. Det blir en viss sorts erfarenhet man får under en tid.

  1. Jag skiljde mig från en stenbock, pga av dom skäl du beskriver, så nej jag passar inte ihop med en stenbock, däremot dras jag alltid till eldtecken, lustigt.

   1. Har du någon planet i eldtecken då – mars eller venus?

    1. Hej, nej ingen planet i eld
     bara luft o jord

     mars jungfru
     venus tvillingarna

     1. Liza skriver:

      Kolla om du har nåt tecken i 3 olika planeter = stelium. Margareta kanske kan skriva lite om stelium

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..