ANNONS

Draken levererar

/

IMG_2089

Här är jag svensk satellit för OPA tillsammans med Maurice Fernandez OPAs ledare och finska satelliten Anne Sundell på astrologikonferensen i England.

Igår (fredag) hade jag verkligen en superbra dag! Jag var hög på livet och kände mig överlycklig av att vara här i England och möta alla astrologer som är förenade i själen med mig genom astrologin. Superkul att återse alla vänner och bekanta från tidigare workshops. Eller att lyssna på och personligen få träffa sina idoler som jag återkommande ser på YouTube live. Paradiset för en astronörd som jag. 🥰

Och mitt i allt detta levererade DRAKEN!  Jag fick ett mail – ett väldigt fint karriärerbjudande som gör att jag känner att jag svävar lite som på moln här.. ☁ Jag ska berätta mer om det om detta blir verklighet.

Det ger så mycket att komma iväg på dessa resor. Igår hade vi ”pre-conference workshops”  som uppvärmning allt under tiden som  fler människor droppade in från när och fjärran.  Idag är det på riktigt.. Massor med folk här och vi har ett oerhört digert utbud av föreläsningar.  Det är så många föredrag att välja emellan varje timme! Det är så intressant att man nästan blir galen.

0
68

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00