⭐️ Vad händer i Kräftan/Stenbocken egentligen?

 

capricorn_vs__cancer_by_kn1ghtr1d3r-d26g0av

⭐️ Vad händer i Kräftan/Stenbocken egentligen?

Jag är så glad och tacksam över den härliga respons och ökat intresse från er läsare som jag upplevt på senaste tiden. Tack! Det gör mig varm om hjärtat och glad att vi har fått igång en levande dialog. Det är i stunder som dessa som jag känner att jag älskar bloggen och mitt arbete med den. Känner att det vi gör här verkligen är viktigt! Så ett stort tack till er alla Kräftan 30, Kräftan, En annan kräfta, Kristina med flera som så generöst delar med er av era liv och erfarenheter. Ni kan läsa dessa kommentarer här.

❤️ Det är fortsatt en vidunderlig tid vi lever i och vad som verkligen kommer att hända härifrån och fram till januari 2020 är det faktiskt ingen människa som verkligen vet eller ens kan gissa – så ovanliga är dessa möten, formationer och transiter – så jag blir fortsatt överlycklig om ni fortsätter att skriva! Samtidigt som ni berättar vad som händer är så utgör era berättelser en del i astrologisk nutidshistoria – så är så tacksam för er alla!

Jag välkomnar fortfarande elever till mina Onlinekurser och en gång i månaden möts jag och mina elever där ute i cyberspace och tar oss ett riktigt djupsnack. Det kan röra horoskopstolkning exempelvis eller så kan det precis som det hände nu den 5/6. Vi fick hade en väldigt intressant diskussion om vilka krafter som är igång i detta nu och vad som rör sig på stjärnhimlen. Under webinaren undersökte vi  en kursdeltagares horoskop. Även hon född i Kräftans tecken som hade massor att berätta så vi gick igenom hennes horoskop och transiterna grundligt.

⭐️Drakformationen

Fredagen 14/6 äger en kraftfull drakformation rum. Jag diskuterar den på djupet i en kommande artikel här på bloggen nästa vecka. Vill mest göra er uppmärksamma på vad som är på gång.

Skärmavbild 2019-06-08 kl. 21.00.37

⭐️ Neptunus och Jupiter möts då och då genom hela 2019. Ibland aktiverar planeter under sin färd igenom Kräftan/Stenbocken detta skeende.  Ett starkt exempel på det äger rum den 14/6 under drakformationen.

⭐️Under våren har Pluto & Saturnus färdats väldigt nära varandra, i början av maj var de endast 2,5 grader ifrån att mötas i en exakt konjunktion. Detta är nära nog för att skeendet ska vara igång. Kulmen av processen, det verkliga mötet äger rum 10/1 – 2020 vid fullmånen i Kräftan – som också samtidigt är en månförmörkelse eklips.

⭐️ Pluto och Saturnus möttes inte exakt med varandra men under våren april och maj befann de sig i konjunktion med noderna. Detta är förbundet till karma, ödet eller vad vi väljer att kalla detta.  Var gång någon planet rör sig över eller på annat sätt aspekterar dessa punkter återaktiveras ”ödet”.

⭐️ Vår krigsherre Mars trädde in i Kräftan den 16/5 och befinner sig fortfarande där. Nu under den här veckan kommer hans energi verkligen att aktiveras igenom att han nu deltar i de oerhört kraftfulla skeendena. Mars och Saturnus är huvudrollsinnehavarna i fredagens ”drakformation” som äger rum på 18° i Kräfta/Stenbock.

⭐️ Merkurius går över dessa punkter under 14/6 – 20/6. Samma dag – den 20/6 börjar Merkurius för fas – dvs skuggfasen som föregår retrograden. Merkurius kommer dock inte under den retrograda perioden att komma tillbaka över dessa punkter igen. Han börjar backa den 4/7 på 4° i Lejonet – backar åter in i Kräftan och når den 23° graden 1/8 men vid det laget har Pluto redan hunnit backa undan – så de möts inte igen.

⭐️ Solen träder in i Kräftan 21 juni kl 18:00 ungefär. Solen kommer att passera över noderna och opposition Pluto och Saturnus 9/7 – 14/7.

⭐️ Eklipssäsongen – den 2 juli vid Nymånen i Kräftan och den 16 juli vid fullmånen i Stenbocken infaller två eklipser. Som ni vet är dessa katalysatorer för vad som komma skall. Det drar fram starka händelser och skeenden. Deras energi håller i sig fram till nästa eklipssäsong – som infaller vid årsskiftet.

 1. Häftig bild av drakens linjer, har aldrig sett nåt liknande.

 2. Jag älskar dina videor, och vilken spännande tid/vecka !! 🙂
  Tack <3

 3. Ja, verkligen såå intressant och spännande allt som händer. Utanför oss och innanför oss! Jag är verkligen en person som känner av energier, och sover oroligt/dåligt/för lite oftast. Gjort sedan jag var 14. Jag registrerar det mesta omkring mig och det är utmattande med. Är väl kanske lite HSP, men jag är inte skygg, blyg, osäker eller orolig av mig så tycker inte allt stämmer när man läser om HSP (high sensitive person). Men har lärt mig att hantera mkt med. Metoder som funkar för att samla sin energi igen och att inte suga in preciis allt konstant.

  Helt plötsligt idag messar min (stenbocks)mamma och frågar om hur det är, hur det gått med en sak jag skulle fixa i lägenheten och skriver kram.. som om ingenting hänt!? Som att hon på riktigt inte förstår allvaret i att jag ju sagt att JAG vill inte ha med henne o göra mer! Hon får mig att må alldeles för dåligt. Kring henne går alla mina sensorer liksom igång på max och jag blir extremt negativt påverkad av henne som människa. Hon är oftast elak, rå, ego, osv (som jag nämnt i inlägget förut).
  Suck. Jag svarar inte ens.

  Nåja. Ser fram emot kommande vecka. Jobbintervju imorgon. Och har haft två dagar med ganska intensiv rolig chatt med han killen jag träffade på i fredags i lekparken!! Pirrar till varje gång han skrivit. ☺️😀😅 Nu kom det igen. Så kul. Vi har mkt gemensamt.
  Han är våg. Men finns en risk att han föör nyligen gick ur sin förra relation kanske. Men man vet ju inte hur sånt där är.. Vissa har mentalt gått vidare långt innan de faktiskt separerat offentligt med. Så att de hunnit bearbeta mkt.

 4. Mkt intressant läsning Margareta 😇 tack för info ❤

 5. Jag är full av förväntan över allt som händer! Jag har sagt tidigare att jag har ”växt igenom” horoskopet, däremot KÄNNER jag planeternas påverkan på mej , nästan så att det kryper i skinnet av otålighet över att få uppleva vad som komma skall! När jag ser tillbaka på mitt långa liv så FÖRSTÅR jag till 100% varför allt har hänt – varför jag föddes där jag föddes, varför mina föräldrar var gamla, varför jag kom till världen en julafton 20 år efter min äldsta bror o.s.v. Hela livet har jag danats av mina motgångar till att bli den jag är idag – att lämna allt gammalt som jag har klamrat mej fast vid och mått dåligt av, både min gamla familj och mitt barndomshem i Finland. Nu kan jag säga TACK för sveket när min min bror sålde hemmet som han lovat att jag skulle få ärva! Jag känner mej äntligen FRI , jag har kunnat förlåta och gå vidare i livet! Så Pluto, Saturnus och Noderna, oj va’ spännande! Jag känner att min Karma är god för mitt fortsätta liv! (Det blev långt igen, men utvecklingen är ju lång som en roman)! 🌞🌞♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..