Venus i Tvillingarna

 

Venus i Tvillingarna

Vackra Venus, partyplaneten, skönheten och kärlekens planet skiftar tecken och träder under natten till söndag 9/6  in i Tvillingarnas tecken och där blir gudinnan kvar tills den 3/7.

Oh! Nu får vi en ännu gladare och öppnare stämning så passa på att njuta av livet! Det är en utåtriktad, social känsla som fyller våra sinnen och nu kan vi välkomna nya kontakter. Prat, skratt och massor med kommunikation att vänta.

⭐️ Har du personliga planeter i tecknet?

Ni som har Solen, Månen , Venus, Mars eller ascendenten i Tvillingarna kommer att leva livets glada dagar ett tag framåt. Det minsta ni kan förvänta er är att känna att saker och ting lossnar för er. Allt blir roligare, glittrigare och livet kan också erbjuda en nypa ren och skär tur. Inte sällan sammanfaller en Venustransit med att allehanda underbara ting händer. Som en förälskelse eller att man möter sitt livs sanna kärlek. Venus som också kallas den lilla välgöraren kan absolut ha ett finger med i spelet när gynnsamma kontrakt skrivs osv.

Kreativitet, skönhet och skapande gynnas också. Nu drar ni till er sympati och uppskattning ifrån ALLA – ung som gammal, man som kvinna. Du kommer helt enkelt att upplevas extra charmig, snygg och underbar ett tag fram över.

⭐️ Är du född med Venus i Tvillingarna?

Då kan du vara en lekfull, lättsam människa som älskar förändring, nyheter, fart och fläkt.
Men eftersom Tvillingarna är ett föränderligt tecken, det finns också en tendens till rastlöshet och hos dig. Du gillar när det händer saker hela tiden och är rädd för att fastna i tristess och rutin. Det måste vara spännande, intressant eller åtminstone utvecklande för att du ska kunna hålla ditt intresse kvar för någonting.

 1. Nu är jag här igen och skriver 🤪😅 men det är ju så lustigt allting!! Jag har Venus i tvilling.
  Jag har haft det så tufft med det mesta och med min stenbocksmamma, vänskapsrelationer, killar, jobb jag ej trivs med, osv osv.
  Och igårkväll satt jag med en vän och sa ”fasen, jag skulle nog ta och träffa en man som redan har barn också sen innan. Som jag. Det är kanske DET som skulle vara det bästa! En man som separerat och insett vad för fel o brister det vart i förra relationen och hos honom, att han reflekterat, och nån då som vill gå in i något nytt med goda insikter och göra rätt ifrån sig, och är mån om det från start och hela tiden liksom..! Och nån som vet hur det är att ha barn och hela det kittet!!”. Min vän höll med. Jag har en 9åring och haft svårt att träffa nån som känner sig redo för mitt liv. Jag blev oväntat gravid som 20åring med en oxe som behandlade mig riktigt uselt. På den värsta nivån man alltså kan. Jag har lltså varit ganska trasig och skör. Men känner mig stark nu och redo för saker o ting!
  Och speciellt nu i dagarna har jag känt en lättnad, efter att ha brutit med min mor. Och jag hade en kul spontan sommarkväll med 3 vänner i en park med spel o vin på en filt igår torsdagkväll. Då nämnde jag detta om killar och dejting.. och jag sa även att jag var såå sugen på nytt jobb!! Har sökt 3 st nya jobb i dagarna… jag kände att det var få, men det var sådan jag verkligen var nyfiken på!

  Idag fredag går jag på stan, har en toppen-shopping dag med min dotter, underbart väder, vi har roligt o lättsamt. Och i en lekpark sen står en man som jag förr haft en härlig busig fast förbjuden fling med. Sån där kemi man verkligen har med Få människor i ens liv. Vi jobbade ihop förr DN kort period, men då hade han tjej. Men vi flörtade lite ändå och hade överlag jättekul ihop, och sen messade vi lite i hemlighet fastän båda sa att det var fel, men oj vilken kemi det var!!! 😳 Men sen la vi ned allt det för hans tjej hade tydligen känt av något, lät det som på honom. Så, inte hörts på evigheter.
  Jag ser i parken att han har sina två små barn men är ensam, och jag hejar en bit ifrån bara o vi pratar lite kort och ytligt. Jag visste inte hur jag skulle vara så jag vände mig sen till min lilltjen. Sen kommer han fram o kramar om mig o vill stå å surra en stund. Med sina barn med. Jättesöta var dom. Jag fick lite connection med dom med. Allt är lättsamt. Och jag slås av hur fin jag tycker han är. Och han är verkligen en Bra vettig man!! Sån där man kan stolt visa upp/ha med precis överallt. Och han säger sen att han köpt nytt.. och jag tänker samt säger ”aha ni är också köpt hus eller..?” nästan lite himlande med ögonen för känns som aalla gjort det på sistone och lever det ”klassiska familjelivet”, men då säger han att han separerat för ca 6 mån sen och det var för det bästa men att han lyckats hitta en bra lgh nyligen. Och jag blir förvånad.
  Pratar lite till allmänt och vi ler väldigt varmt när vi säger hejdå.. o han hade liksom glittriga ögon, och han kändes fräsch o pigga, och han/vi båda fick ett sånt där leende man typ VILL hejda lite men att det inte går. Och han säger att det var kul att se mig..

  Strax efter tänker jag på detta och viiiilket pirr jag fick i magen!! Och kliver då rakt på en fjäder. Och blir så full i skratt. För min vännina som är väldigt andlig och medial av sig har pratat mkt om fjädrar och dess goda tecken och vägledningar.

  – Sedan! Ser jag ett missat samtal o ett sms att en rekryterare sökt mig ang ett jobb jag sökt. Sen när vi rings säger hon att hon vill träffa mig på måndag, o att tjänsten kan tillsättas ganska omgående. Och det är preciis vad jag vill ju!! Vill innerst inne inte jobba inom hemtjänsten denna sommar igen, eller knappt en dag till. Det har varit såå dålig energi där. Så jag håller tummarna för detta!!

  Så. Jag blev så himla GLAD av denna dag! Och ännu mer när jag läser ditt inlägg nu ikväll. Och jag slås av hur snabbt det verkligen kan vända i livet…! En dag eller två kan vara heelt fruktansvärda. Och dag 3 kan vara SÅ BRA o saker bara tycks komma till en.

  Nu ska jag inte ropa hej än, angående något av detta kanske. Men, det kändes ju verkligen som livet ”gav” mig precis det jag tänkt på senaste 1-2 dagarna liksom! Sen kanske det inte blir just just exakt detta jobb eller denna man, men kanske nån annan/annat sen som är ’åt det hållet’.. 👀 Blir helt klart nyfiken på honom iaf och skulle gäärna ta en drink med honom snart. Hoppas han vill med. Jag tror jag till o med känner mig så framåt nu att jag skulle kunna ta initiativ o fråga. 🙂🙃✨
  Vissa saker vill man verkligen utforska… och just den här kemin, som är så unik…
  Jag nämnde, kom jag ju på precis nu med(!!), till min vän igår med att ”ibland träffar man nån med såån speciell kemi, men tiden är inte rätt! Men kanske ska det gå en tid eller några år..! Det finns ju faktiskt dom som hittat varandra igen!”…

  😅😝 Nåja. Kan inte rå för att bli såå nyfiken och glad nu, vad som än blir och händer 🙂

 2. CC skriver:

  Aha, det är därför jag haft sån tur m shoppingen på sistone haha! Tvilling-ascendenten levererar!

  1. Ha, ha.. 😁 Det är en rolig tolkning CC!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..