ANNONS

Mars i Kräftan

/

Mars

Torsdag 16 maj, kl 08.00 – skiftar Mars position till Kräftan.

Mars blir kvar i Kräftan till den 1/7 – så ca sex veckor. Mars driver på och skapar händelser och ibland konflikter. I mitten av juni kommer Mars att befinna sig på (konjunkt) Norra Noden och samtidigt opposition Pluto och Saturnus vilket kan vara en tuffare tid för oss människor. Inte sällan sker konflikter, uppror och stridigheter under dessa stjärnor. På så sätt påverkar det alla!

⭐️ På individnivå

Nu blir det fart på Kräftor, Stenbockar och visst spiller energin över på Vågen och Väduren också och se till att ALLT händer i deras liv.  Mars driver på och får oss att stressa på, göra klart och avsluta. Roligt med transiten är att beslut fattas snabbt, att man blir lite mer ettrig och ”på” än annars.

Efter som Mars inte backar för något kan stackars Kräftan få en och annan konflikt på halsen nu. Knepigt men effektivt! Extra tufft är det förstås när Mars kommer över personliga planeter för det ökar på intensiteten i skeendena. Varning för olyckor, konflikter, generell otur. I synnerhet kan mitten av juni vara tuff.

🦀  Kräftan Traditionellt

Vi är ju vana att tänka på traditionella Kräftan som det stabila ankaret som sätter sina nära och kära och familjen i första rummet.  Intelligenta Kräftan också för ledarskap och trohet. De är emotionella, kärleksfulla, sympatiska och i vissa fall även osäkra och lite misstänksamma mot livets faror, superkänsliga, empatiska och medkännande. De är inte förtjusta i plötsliga förändringar och uppskattar släktband, historia och traditioner. Kräftan gillar heller inte öppna konflikter och kan på grund av sitt supergoda, detaljerade minne vara långsinta.

🦀 Den som är född med Mars i Kräftan i födelsehoroskopet

Mars anses vara svag, i sitt ”fall” dvs i sitt absolut sämsta uttryck Kräftan och traditionellt är detta en  jobbig positioner att leva med.

Kräftan är ju den omhuldande moderns tecken, månen är dess styrare och det för oss till det förflutna och den känsligaste tiden i oss – till barndomen, gamla vänner, gamla rädslor och strävan efter djup intimitet. Till den tid när vi var som allra mest sårbara och omsorgen från vår mor var absolut nödvändig för vår överlevnad. Mars i kräftan är det inre barnet som mest av allt behöver ge och ta emot känslomässig näring.

Så personer med Mars i Kräftan  i födelsehoroskopet kanske undertrycker sin vrede.  I värsta fall kan personen bli elak, ge tjuvnyp, hämnas i det fördolda och vara passivt aggressiva.  Det är inte helt ovanligt att se personer med Mars i Kräftan som är som vandrande tryckkokare –  väldigt nära att explodera. Eller – kanske vanligast – att de känner sig missförstådda och går runt och tjurar.

1
29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00