Venus i Oxen

 

 

På onsdag den 15/5 ca kl 14.00 –  träder kärleken och skönhetens gudinna Venus in i Oxens sfär där hon är styrande planet och kommer till sin rätt.

+ Oxens tecken är alltså Venus hemmaplan vilket gör att energin kommer till sin rätt och blir extra stark. Flirt, romantik och kärlek är ju gudinnans område och nu ökar attraktionskraften hos er Oxar och ni kan få uppleva en tid när såväl livet generellt som kärlekslyckan ler emot er.

Åh.. vad alla Oxenfödda har väntat och längtat att Lilla Lyckan ska komma hem och förtrolla, förföra och göra livet sådär härligt magiskt igen.

Men.. förutom den romantiska kärleken medför Venus en lätthet, ett generellt flyt och en trevlig stämning i alla sociala relationer. Det kan komma att gå dig väl i händer Oxen! Hon kallas inte Lilla Lyckan för intet. Venus ger tur och det är optimalt att ha henne vid din sida när du ska söka jobb, presentera dig.

Pengar är en annan sak som Venus har tumme med så det är en bra tid för Oxen att ordna sina finanser.

Venus styr också de sköna konsterna. Musiken, dansen, konsten, färgen, formen, doften osv har oerhörd betydelse nu. Lusten för välbefinnande och nöjen blir starkare. Hon är gudinnan och hon kräver att få sina önskningar uppfyllda och vad hon vill är att omge sig med lyx, njutning, vackra ting, god mat, kärlek och alla upptänkliga sinnliga nöjen.

Skuggsidan av denna position kan vara frosseri, njutningslystnad, shopaholic beteende, dominans, kontrollbehov, svartsjuka, habegär.

  1. Sofia skriver:

    Låter ju fantastiskt. Hur länge kommer Venus att vara där?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..