Det sprakade till lite…

Mercury-Uranus-Aspect

Ja, stjärnorna levererar kan man lugnt påstå om denna vecka. Hur har ni läsare haft det? Merkurius konjunktion Uranus bör ha påverkat alla!

Jag har haft en sådan övermental vecka när tankarna snurrat så fort i min skalle och jag kom in i ett skapande flöde. Nu vet jag plötsligen lite mer om vad jag vill.

Jag har förstås Merkurius/Uranus mötet att tacka för det. Många bra eller mindre bra idéer kom och jag rasslade snabbt iväg en rad mail, ansökningar och förfrågningar.

Nu är handsken kastad.. och det återstår att se om någon plockar upp den.

 1. Fick besked i torsdags om att hemsidans plattformar stänger ner inom kort. Det här var oväntat! Det blir verkligen tidspress att klara av att göra ny sida om det ens är möjligt. Kan Uranus ha med saken att göra tro?

  Tack för din intressanta blogg!

 2. Ingen bra vecka,oro många tankar.Hoppas en lite bättre/lättare veckan som kommer.🤔

 3. Hej hur ska jag kunna få tillbaka en eller två kärleks gudinnor från och till nu till nutid i år efter många år som har gått sedan 1968-69-70-71-72-
  som jag önskar träffa och mer i kärleken och till slut? Mvh kom med svar som som jag önskar mycket av som är positivt mycket!!!!!!!!!!!!

 4. Många tankar,mycket slit och grejer som går sönder och tar tid.Mött många glada människor som varit trevliga mot mig och en kvinna på en arbetsplats som varit mycket kärleksfull mot mig.Undrar om det betyder något?hon är ju lite upptagen men jag hoppas och att jag som våg får det bra framöver då det har varit tufft hittills.

 5. Mia skriver:

  Hej!
  Jag är glad att jag överlevt veckan..fattar inte vad som sker.. så mycket strul, oro, förtret, tårar och missförstånd som varit varenda dag…vad händer ??!! Det känns som jag blir galen snart!
  Har jag retat upp någon ?! Vad vill allt detta säga mig ?! Beror det på retrograda planeter?
  Mvh
  Sollejon med asc i skytten

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..