ANNONS

Hej då april.. nu väntar sköna maj!

/

Jag vaknade tidigt i morse och var på ”Jag vill tacka livet-humör” redan när jag slog upp ögonen. Ja, det där händer mig alltsom oftast om våren. Naturen, blommorna, glädjen och alla möten med härliga människor – det blir snudd på för mycket. Så vackert, så underbart.. 

IMG_1460 2

Den här pampiga buketten fotograferade jag på Storytell’s fest i gamla Riksarkivet på Riddarholmen i början av april

Det har varit en helt magisk april för mig med så mycket kul som har hänt i mitt liv som astrolog. I början av april var jag inbjuden som  astrolog och spådam på Storytell’s helt magiska fest som i hölls i Riksarkivet. Det var påkostat, pampigt och vackert anordnat allt där. Det var inte röda mattan – utan orangefärgade mattor utrullade. Supervackra blomsteruppsättningar och allt var piffat in i minsta detalj. Jag var djupt imponerad. Bäst av allt var förstås alla härliga möten jag hade den kvällen. Jag träffade oerhört intressanta, kreativa, talangfulla personer både bland dem som arbetade för Storytell och deras fantastiska gäster.

Även på lilla Isis Kammare har det varit massor med aktivitet. Jag är oerhört priviligerad i mitt yrke och ibland skulle jag vilja berätta mer om allt jag är med om men dessvärre ligger det inte i sakens natur. Varje möte innebär en gåva och ett förtroende så för allas skull måste det respekteras.

Mitt liv är fyllt av magi, glädje, intressanta möten, gripande livsöden och ibland helt sanslösa händelser och sammanhang som gör att även jag en luttrad astrolog tappar hakan och förundrad över hur livet kan vara. Sanningen är större än dikten, livet är magiskt, den kosmiska väven är intrikat och spännande.  Hur människoöden formas och varför är den eviga gåtan som astrologin delvis ger svar på. Ödet, karma och meningen med tiden vi lever i, att vi alla är inkarnerade hit samtidigt är saker jag ständigt grunnar på och vill förstå till fullo. Man blir ödmjuk inför skapelsen. 

IMG_1591

Lite misslyckad selfie på mig utanför Mias dörr.

Här är jag precis innan jag klev in hos Mia Törnbloms företag MT Ledarskap dit jag var inbjuden för astromys kväll med personalen där. Jätteroligt uppdrag! Den här sortens jobb älskar jag att göra. Astrologin är superbra för personalgrupper.  Det blir så dynamiskt, konstruktivt och lockar till skratt, ger aha-upplevelser och är roligt. Man kan skeendena såväl i det stora; vad händer med företaget, vad händer i gruppen –  och förstås går vi in på det personliga planet där vi kollar  styrkor och svagheter för varje person, vad man ska tänka på och kanske också hur de kan utvecklas och komma till sin rätt privat och i jobbet.

IMG_1611
Min egen födelsedagsbukett

Nu i helgen var vi  många som vallfärdade till Orsa. Jag och Lovisa från Isis Kammare var några av dem som deltog i mässan för Inre och Yttre Skönhet.  Det var jätteroligt att vara däruppe så jag delar lite bilder..

IMG_1653

Lovisa, Berit och Lotta – alla är reiki masters som jag hade glädjen att få dela monter med.

IMG_1642 2

Jag i min lilla monter..

IMG_1681

Här ser ni mig när jag poserar med snygg kamin inne på Orsa Station.

Innan vi lämnade Siljanstrakten åkte vi på grodsafari på Sollerön, Angmyren. En sådan vacker plats! Vi hade hoppats att se tusentals grodor och kärlekspar – för platsen är känd just för grodornas lek. Men vi lyckades i alla fall få se ett par som var i farten med parningen och fick höra det väldigt speciella kurrande parningsljudet jag bara hört talas om.

IMG_1685

Lovisa invid varningsskylten vid Angmyren, Sollerön. Trodde väl aldrig att vi skulle få se sådan skylt!

5
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00