ANNONS

Orsamässan – för inre och yttre skönhet

/

image

Jag packar datorn och mina magiska attiraljer nu för att ge mig norrut. Jag ser fram emot varje detalj i detta – till och med bilresan för jag älskar att se Sverige i vårskrud och det ska bli så skönt att lämna Stockholm.

För andra året i rad beger jag mig till Orsamässan där jag ska delta som astrolog. Det var så oerhört lyckat förra året att förväntningarna är skyhöga. Utan tvekan är detta Sveriges mysigaste mässa med ett riktigt fint urval av riktigt duktiga människor.

Det ska bli roligt att få återknyta kontakten med alla jag lärde känna ifjol. Jag hoppas förstås att du som läser detta kommer förbi. Jag kommer att jobba med astrologiska tolkningar och tarot.

Hjärtligt välkommen till Orsa hembygdsgård imorgon.

INFO OM MÄSSAN

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00