Fredagsrapport..

Grim-Reaper

En sådan intressant vecka va? Solen i Väduren är  kvadratur till Saturnus, Södra Noden och Pluto levererar minsann! Dessutom är månen i Kräftan under torsdag och fredag och därmed mitt emot alla planeterna i Stenbocken. T-kors alltså.
Hur ska man tolka en sådan här tid? Ofta när dessa tunga planeter aktiveras förändras saker och ting. För oss människor är att acceptera att vi inte kan hålla fast vid det förflutna, att vissa saker transformeras, förändras eller tar en ny form.

I mitt universum har massor hänt och det är tydligt att relationer och känslor är i svang. Ovanligt många kunder som rapporterar om relationskriser också. När jag läser nyheterna ser jag ju att anmärkningsvärt många starka händelser redan hunnit ske trots att kvadraturen ännu inte är fullbordad.

Vi får tänka på att vara extra snälla, visa kärlek och respekt för vandras känslor nu tänker jag. Det är först på lördag förmiddag som månen lämnar Kräftan.

Jorden

 • Sudans diktator Omar al-Bashir avsattes efter 30 år vid makten den 11/4.
 • I takt med den tilltagande månen har krigsherren Khalifa Haftar skaffat sig övertaget i Libyen. Flygplatsen bombades i måndags 8/4 och sedan dess blir allt bara värre. Läget kan nu beskrivas som ett inbördeskrig.
 • Julian Assange blev efter sju års vistelse på Ecuadors ambassad av med sin politiska asyl, blev utslängd och arresterades den 11/4 i London.

Rymden:

 • Den 10/4 hölls sex separata presskonferenser världen över när de första bilderna på det svarta hålet publicerades. Wow! Hålet befinner sig i galaxen Messier 87 i Jungfruns stjärnbild.
 •  Den Israeliska rymdfarkosten Beresheet försökte igår kväll, 11/4 att landa på månen – men misslyckades dessvärre.
 1. Fy vilken lördag!!! Min kille blev upprörd och skrek elaka saker åt mig och sa inte ens förlåt eller hejdå när jag åkte hem. Har inte hört ett enda ord från honom sedan dess..

  1. Åh.. ja, det har varit en jobbig transit under den här kvadraturen. Hoppas att allt lättat för dig Lejonet! Glad Påsk!🐣🐓🐥

 2. Det har varit ansträngande och mycket har uppdagats. Jag har förstått att jag varit naiv och både på jobbet och privat har jag fått reda på ”sanningar” om människor i min närhet. Men nu känner jag att jag får se vad som händer. Ska följa flödet, även om det blir stora förändringar. Man har liksom inget val… Kram till er alla. Och tack för din underbara blogg Margareta! 😍

 3. Förlorade vad jag tror var min livs kärlek på de senaste veckorna. Utan någon vidare förklaring. Och jag vågar inte ta kontakt. Så nu är det så tyst även fast jag drömmer om han och längtar efter min jungfru så.

 4. Isa skriver:

  Det har varit tunga 2 mån.. min hälsa blir bara värre, man hinner inte ställa sig upp, förän nästa slag kommer. Hur mkt ska man orka? Chiron har precis gått in i mitt 6e hus, är detta bara början eller kan det initiera en bättre hälsa genom goda vanor i vardagen? Hoppas🙏❤

 5. På vårat jobb har nedskärningar aviserats bland tjänstemännen, fantastiskt tycker vi som drar in pengarna, blir mobbade, får 1 a dagsintyg och ses som allmänt låga varelser, tack karma, o rätt åt dom 36 som får gå, o dom som kmr att få gå, då ytterligare nedskärningar ska göras på lokal nivå.

  Sitta med fötterna på skrivbordet och gå hem 11 på fredagar, jojo det kommer ikapp ibland som vi säger i Storbrittanien.👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..