Magiska Marlenes Andliga Soaré

Isis Kammare har kvällsaktiviteter på onsdagskvällarna och alla intresserade är välkomna förstås. Lokalen är dock pytteliten – och därför kan endast ett begränsat antal personer få delta per kväll.  Det lilla formatet skapar en tät och jättemysig stämning och vi kommer varandra nära i mötet med det andliga. Boka därför in dig i förväg.

Vi har inget fast schema som beskriver exakt vad som händer under varje onsdag så det är oskrivet, ibland en överraskning även för oss men vissa särskilt uppskattade teman är återkommande.

Den Andliga Soarén är just en av dessa återkommande kvällar och  Marlene bjuder in till en sådan kväll redan på onsdagen den 27/3.

Kom och lär känna Marlene, som är vårt fantastiska transmedium. Hon välkomnar er som är nyfikna på guider, mediumskap, healing, personlig utveckling och andlighet till en förutsättningslös afton. Kvällen börjar med ett öppet andligt samtal och innehåller en meditation.

Om universum vill kanske även andevärlden bryter igenom med budskap till deltagarna. Sist Marlene hade sitt kvällsevent dök till allas glädje, en kvinna vid namn Celestine upp från andra sidan vilket var mycket uppskattat. Hon är en själ från universum som arbetat länge med oss jordmedborgare.

💡När, var och hur?

Adress: Isis Kammare, Storkyrkobrinken 8, Gamla stan  Stockholm.
Anmälan till marleneyouesf@gmail.com
Tid: 18.00 – 21.00 – Onsdagen den 27 mars. Kostnad 200 kr

Begränsat till 9 deltagare
Välkomna
Marlene Tåström Youesf