Merkurius i Fiskarna

f4132a454597dc4f9409989ee0e5e841

🐬 Nu skiftar Merkurius över till Fiskarna

Vår lilla kosmiska kommunikatör Merkurius har nu tagit en helt annan skepnad när han gled in i Fiskarnas vattenrike idag den 10/2.  Detta skedde kl 11:57 och vi gör klokt i att bli van vid den här placeringen eftersom han kommer att tillbringa hela 10 veckor tecknet – ända fram till 17/4. Va? 10 veckor? Ja, det blir så för detta kommer att utgöra 2019 första retrograda period.

Under tiden som Merkurius befinner sig här så kan du som är född i Fiskarna – eller om man ska vara generös – alla ni som är födda i de rörliga tecken vara extra alerta, fantasirika, kommunikativa och utåtriktade.

🐠 Hur påverkar Merkurius vistelse i Fiskarna oss?

Merkurius närvaro vispar upp takten på pratet, flirten, humorn och dialogen. Skapar nya chanser, kontakter, möten, främjar handel, resor och all kommers. Nu när den ständigt rörliga kommunikationsplaneten färdas igenom det rörliga vattentecknet Fiskarna gynnas de viberande kommunikationen, det andliga och intuitiva sättet att ta till oss information på. Vi anar och känner in och tanken tar lätt nya svindlande former, utan att hindras av regler och normer – för i det gränslösa Fiskarna är tanken fri.

🐟 Har du Merkurius i Fiskarna?

Utmärkande för personer med Merkurius i Fiskarna är det konstnärliga sättet att uttrycka sig, förmågan att intuitivt kunna känna in och avläsa såväl situationer som människor. En av de bästa egenskaperna är att de är underbara lyssnare.

En stor del av dem som har  Merkurius i Fiskarna jobbar kreativt, kanske inom showbusiness, musik och konst men det finns förstås många andra yrken också där dessa skarpa hjärnor passar.

 1. Marie skriver:

  Skönt att det inte hade hänt dig något. Blev lite orolig när horoskopet inte kom under veckan. Självklart kan vi vänta på vecka 6 horoskop. Ett tecken på att du skriver intressanta horoskop är att vi saknar dem.
  Ta hand om dig.

  1. Tack Marie! Jag är på topp och nu rullar en helt ny verklighet igång. Jag känner mig superpeppad på astrologin och framtiden.

 2. Ingela skriver:

  Läser allt du skriver och uppskattar det verkligen. Helt förståeligt att hoppa över veckans horoskop när du var bortrest 🙏🏼 Hoppas resan var skön även om den var arbetsrelaterad 🌟

 3. Anne skriver:

  Hej
  Du anar inte vad vi saknar dina horoskop men det är förståeligt att det inte är värt lägga en hel dag i slutet på veckan. Ser fram emot det som kommer istället

 4. Vad har hänt, varför inget veckohoroskop denna vecka (v 6)?

  1. Alexander,
   Jag är så glad och rörd över att det finns så många därute som läser och stödjer min blogg. Är så ledsen över att jag behövt göra er alla besvikna vad gäller det uteblivna horoskopet för vecka 6, 2019.
   Som jag skrivit lite överallt här i kommentarer och inlägg har jag varit i Mexico i två veckor på ett astrologiretreat där vi inte hade tillgång till internet och hade ingen möjlighet att påverka situationen. Jag landade i Sverige igår och har för någon timme sedan slagit upp mina blå för att möta dagen.
   Det tar mig minst en hel dag att skriva ett veckohoroskop så jag tycker att det är för stor satsning att nu en torsdag skriva ett helt horoskop för vecka 6. Däremot lägger jag allt mitt krut på ett utvidgat horoskop för vecka 7. Okay?

   Jag har öppnat en YouTube kanal där jag lagt mina små filmer som bland annat handlar om vecka 6. Kolla gärna in den! Bli gärna subscriber /prenumerant. 😍
   https://www.youtube.com/channel/UCvfYwiJ_3qhHM69TsHRj27w?view_as=subscriber

   För er som är vana att hitta mina inlägg på Facebook kan jag säga att man lika gärna kan gå direkt in på astrobloggen. Det har funnits tillfällen när Facebook inte har funkat optimalt så att gå in på https://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen kan vara det bästa sättet att hålla koll på vad som sker på bloggen.
   Vi får göra som Kungen, vända blad, lägga vecka 6 bakom oss och se framtiden an.
   Kram från Margareta – Astrobloggen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..