Kalender 2019

Häxans-Trädgårdsår-2019-Hella-Nathorst-Böös-bladh-by-Bladh

I år, snart, snart faktiskt kommer min egen astrokalender ut som jag har skapat tillsammans med Bonnier och Burde.

Jag ser så mycket fram emot den och är själv lite darrig och nyfiken på hur den kommer att se ut. Har sett bilder men ännu inte hållit i den och hunnit bläddra och känna in. Den är inte en väggkalender – utan i bokform, som en fickalmanacka med astrologiska förklaringar och symboler. Den är inte större än att du kan bära den med dig i väskan och dag för dag kunna följa planeterna. Den ser grymt snygg ut på bild och det finns även utrymme att anteckna.

För den som hellre önskar en vacker väggkalender med astrologiska noteringar dag för dag kan jag varmt rekommendera Häxans Kalender.  Jag har haft ett litet finger med i spelet även vid produktionen av Hella Nathorst-Böös supervackra, färgstarka Häxans Trädgårdsår 2019 som är är en prydnad att glädjas åt.

De fantastiska bilderna sprider en sådan glädje hela året. Detta år säljs den via Bladh by Bladh – Hellas bokförlag. Köplänken har du här


Nyfiken på horoskop? Gå Margareta Hedins onlinekurs i astrologi!

 • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
 • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
 • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Köp astrologikurs


 1. Jag har köpt kalendern och var jätte nyfiken på den. Varje dag finns det symboler som ska visa hur planeterna byter tecken. De allra flesta står inte i boken. Trodde att man skulle ha någon nytta av detta. Känner mig lite lurad faktiskt. Står att det är fullmåne på måndag. I dag finns en symbol som ser ut som en 9 och som ligger åt olika håll. Vad den betyder står det inte något om. Finns det andra sätt.

  1. Månen befinner sig i kräftan idag. Om du tittar längst bak i boken finner du en text om måndagens fullmåne.

 2. Karin skriver:

  Åh, jag har letat efter en liten fickalmanacka med astrologiska förklaringar och symboler, så kul att du gjort en! Längtar tills den kommer!

  1. Jag kommer att få se den första kalendern idag. Bonnier har inte hunnit fixa köplänkar och ta en bild av kalendern ännu. (Så att man kan köpa den på nätet). Allt det där ska vara klart på onsdag. Jag kommer såklart att lägga ut en inlägg om detta, men den kommer att annonseras i Damerna Värld och andra kanaler. Du kan också komma på FAB-day och handla den direkt av mig.

 3. Lena skriver:

  Härligt och spännande, beställde genast 2 stycken. En åt mig själv naturligtvis och en till present!

 4. Sara skriver:

  Åh spännande!

 5. S skriver:

  Åh spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..