Spännande dag..

Igår hade jag två spännande uppdrag. På förmiddagen spelade jag in en litet dokumentärfilm med ⭐️Youtube stjärnan Manfred Erlandsson vilket var en jätterolig grej att göra. Han är Skorpion med månen i Fiskarna. Vi pratade såklart om astrologi – vad annat finns det att prata om?

Efter att ha suttit hemma en hel helg och skrivit om hur Venus blir förd ner i underjorden, till Hades hamnar var det lite spooky att gå två våningar ner under jord i en jättemörk studio och filma 😀. Det ska bli så kul att se filmen nu.

På eftermiddagen hade jag ytterligare ett möte med – denna gång med Svenska Dagbladets journalist – Maxime Persdotter Wallström. Skorpion med månen i Fiskarna hon också. Ganska extremt att det hände två gånger på en dag. Hon jobbar på en artikelserie om nyandlighet så det var en ära att få vara med i den. Vi pratade om mina två favoritämnen – magi och astrologi – i många timmar. Riktigt härlig eftermiddag. Ser så mycket fram emot den artikelserien för jag tro minsann att hon kommer att intervjua många jag känner eller åtminstone i branschen

Margareta trött och tilltufsad efter en hel dags i intensiva möten.

.