đŸ’« Merkurius i VĂ„gen

đŸ’« Solen möter Merkurius

Solens Àr ju kÀllan till allt liv och dÀrifrÄn utgÄr all energi.
NĂ€r nĂ„gon av de inre planeterna möter upp med Solen förstĂ€rks dess energi. 20-21 september i torsdags/fredags, hade Merkurius audiens hos Kungen Solen och fick förmĂ„nen att komma upp och sitta i högsĂ€tet invid den evigt hĂ€rskande Solens sida. Efter en sĂ„dan hedersstund  Ă€r Merkurius vederkvickt, förstĂ€rkt, hans styrkor förnyade och han Ă€r nu extrasmart, pigg och och alert rör han sig i max hastighet – hela 2° om dagen igenom zodiaken.

Nu kopplas Merkurius till ett högre tĂ€nkande och detta Ă€r verkligen BÄSTA TILLFÄLLET för att göra bra affĂ€rer, förhandla, köpa och sĂ€lja, göra överenskommelser, fĂ„ snilleblixtar och allt annat som har med kommunikation, tĂ€nkande och planlĂ€ggning att göra.

đŸ’« Merkurius i VĂ„gen

Den 22/9 ca kl 05:40 trÀder Merkurius in i VÄgens tecken. HÀr befinner han sig i ett luftigt, styrande, kommunikationstecken och dÀr han fungerar vÀl.

Elegans, stil och finess Àr VÄgens grej och nu försöker Merkurius att hjÀlpa oss mÀnniskor att hitta den nivÄn i vÄr kommunikation mÀnniskor emellan.

Med Merkurius i VÄgen, Àr vi mÀnniskor instÀllda pÄ problemlösning och förstÄelse. Vi söker balans och demokrati. I konservativa, business minded VÄgen strÀvar vi uppÄt och framÄt. Det Àr den positiva utvecklingen som Àr VÄgens mÄl DÀrför Àr detta en av de absolut bÀsta tillfÀllet för alla typer av intellektuella diskussioner, förhandlingar, avtal, kommunikation och terapi.

Diplomatiska, Venusstyrda tecknet VÄgen söker efter de perfekta lösningarna, vill att kÀrleken, vÀnskapen och harmonin ska rÄda pÄ planeten. Vi Àr mer diplomatiska nu och anstrÀnger oss lite extra i relationen till andra. Genom att se bÄda sidor av varje given situation Àr Merkurius i VÄgen berikande och utvecklande. Kopplingen till Venus gör att VÄgen Àlskar det femstjÀrniga, stil, klass och finess.


Nyfiken pÄ horoskop? GÄ vÄr onlinekurs i astrologi!

  • LĂ€r dig tolka ditt eget och andras horoskop!
  • FörstĂ„ hur stjĂ€rntecken och stjĂ€rnhimlen pĂ„verkar oss!
  • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.