Astrolog – framtidens jobb..

Det är lite Arja Saijonmaa över mig för jag är på  ”Jag vill tacka livet” humör idag.

 Jag har verkligen har världens bästa jobb!

Livet som astrolog är belönande och intressant på otroligt många nivåer. När jag inte möter er kunder – då längtar jag efter er! Ja, för mycket av mitt arbete innebär skrivande och ibland små och stora äventyr.

Detta att sitta i kundmötet är ju helt fantastiskt! Jag älskar dynamiken – att hjälpa en människa att se sig själv, sina möjligheter och optimera livet är förstås målet – och det uppnås! 🦄 Varje gång faktiskt 🔮!  Jag älskar att få nörda in mig och gå riktigt djupt med de olika astrologiska teknikerna – det gör mig lycklig.

Igår fick jag den äran att för första gången i mitt liv hjälpa till att arrangera ett event.  Med astrologins hjälp gjordes bordsplaceringar och val av lämpliga kristaller och halvädelstenar som vibrerar med gästernas själar. Det var verkligen ett annorlunda och jättekul uppdrag. Ikväll går själva festen av stapeln.. Jag deltar där i egenskap av astrolog vilket förstås är jättespännande.

Har du tänkt på att astrologin kan hjälpa dig också att hitta din potential och ditt sanna kall? Boka en läsning? 

Men.. det finns möjlighet att hoppa på min astrologikurs, det är en onlinekurs så du kan kliva på precis när du vill! Den här kursen är jättebra! Är så glad nu när jag fått feed back av kursdeltagarna. Mycket av inlärningen sker via våra 2-timmar långa webinar som äger rum en gång i månaden när du själv kan ställa frågor om dig själv, ditt eller andras horoskop samt förstås det viktigaste – själva tolkningen. ”Bli din egen astrolog”  Astrologikursen..