Astro för företag..

Beba u horoskopu1

Visste ni att man kan göra ett horoskop för ett event, en händelse eller ett företag precis på samma sätt som vi räknar ut våra vanliga födelsehoroskop?

Det är oerhört intressant eftersom man därigenom kan se under vilka förutsättningar företag ”fötts” eller startat. Med den informationen kan man förutse utvecklingen och hjälpa sin lilla business på traven vad gäller image, inriktning och när, var och hur man bör ta affärsmässiga steg, investera eller hålla tillbaka mm.

Jag har behövt ombilda min lilla firma till AB. Det ändrar inte så mycket i mitt liv utan berör de administrativa delarna i entreprenörskapet som min duktiga bokföringsfirma sköter åt mig. Jag sitter dock här med registreringsbeviset i handen. De har inte bara ett registreringsdatum utan även ett klockslag angivet så att man lätt kan ställa ett horoskop!

Icke desto mindre – ett nytt företag innebär en ny utmaning. Efter många snurriga turer med alla retrograda planeter och strax före eklipsen i Lejonet föddes min nya firma. Dessvärre är detta verkligen inte det lätta horoskop som jag skulle ha valt om jag hade fått bestämma datum själv. Men, så är det ju med våra barn också. De kommer när de ska och vi får älska dem precis som de är.

Nya ”As Above AB”s horoskop är fascinerande, ytterst utmanade men har en oerhörd potential. Jag bävar en aning för vissa delar och funderar på hur jag ska kunna komma runt dem.  Jag tror på Jupiter i första huset och Solen i det nionde vilket ser ut som klippt och skuret för ett bolag som kommer att syssla med undervisning,  medvetandehöjning, djuplodat tänkande Pluto/Månen.

Någon kommentar? Vad ser ni?

Astro w2gw as above ab hedin 29324 28560

 1. Så spännande, skulle gärna vilja veta mer💙
  En undran jag har är hur du som astrolog det på framtiden med miljön, klimatet och öron över våran planet?
  Kram Ulrika

  1. Såklart undrar vi alla över just detta! Det är så otäcka rapporter vi får höra varenda dag. Uranus i Oxen är ju ett oerhört hett och intressant ämne. Man tänker sig så klart att Uranus närvaro i Oxen, som är ett fast jordtecken ska skapa precis det som hände denna sommar. Moder Jord larmar! Vi hade ju ett T-kors mellan noderna + Uranus + Mars. Förhoppningsvis leder detta till att vi alla vaknar upp, går samman och gör NÅGOT innan det är för sent. Varje förmörkelse denna sommar har aktiverat dessa punkter. Vi måste agera nu!
   Kram till dig med Ulrika

 2. Ja det visste jag, jag har gjort horoskop för både min bil och dejter, det går att få en bra hum om läget.
  Folk kanske tycker det är knäppt, men alla blir lyckliga på sin tro

  1. Heja Eva! Du är alltså precis lika nördig som jag själv 😀! Härligt att höra! Men visst – varför ha tillgång till all denna kunskap om vi inte ska kunna använda oss av den. Jag använder astrologin i alla lägen.

 3. Varför är AC i Skorpionen, liksom
  i första huset , viktigt för ett utåtriktat
  utbildningsföretag?

  Niels, Vattuman

  1. Ja – ascendenten (företagets image och vad vi visar utåt) ligger i Skorpionen. Det är utmärkt eftersom Skorpionen kopplat till astrologi, psykologi, djupet och själen. Allt det som jag sysslar med. Jag är jättenöjd med den imagen. Att Jupiter (läraren, gurun) befinner sig i första huset ger ju möjligheter till expansion, tur och utveckling. Tycker att det är toppen. 😀

 4. Oj, jag ser jätte mycket intressant. Förutom AC i skorpionen så det första jag ser är aspekterna, Draken i vatten tecken med Pluto som opp ryggraden i Draken vilket ligger i jordtecknen tolkar jag som en möjlighet att jordar Draken lite och inte svävar ut för mycket.

  Jag ser även yod med spetsen mot solen i 9e huset så företaget har med sig de högre makterna. I samma hus som solen ligger finns även n.noden vilket är lärdomen för företaget. Att solen står i lejonet är positivt också för skapandets kraft 😊

  Några korta tankar från mig 😊

  1. Tack, kära Anna! Du har sett och satt fingret på exakt det jag själv höjt ett ögonbryn över – men dina positiva tolkningar gjorde mig glad att läsa. 🤗 Jag oroar mig lite för Yoden och hoppas att kunna integrera Pluto och Neptunus i dialogen på ett bra sätt. Det kan bli en utmaning – men antagligen precis vad som måste till för att lyckas. Pluto/Månen erbjuder också en utmaning – men vi sysslar ju ändå med att rota inne i själens innersta skrymslen – så OK.
   Superbra tänkt! 🦄

   1. Ja, det där med en eller flera yod aspekter har jag inte riktigt fått kläm på än. Men om jag förstått det handlar det också om en lärdom eller en potential som behöver göras och nu får man universums hjälp att utföra den. Men det kan likväl vara av godo likaså katastrof.

    Tack för dina fina ord, jag gillar verkligen dun blogg och har lärt mig mycket genom att läsa om planeternas energier genom de olika tecknen 👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..