Merkurius Retrograden fortsätter…

Ja, kära läsare, vid det här laget vet ni ju att jag  inte tycker att man ska oroa sig eller hetsa upp sig över Merkurius retrograderna. Jag är ju Vädur så ”No Fear” är lite min paroll… Nej, men seriöst menar jag att vi har en 3 – 4 Merkurius retrograder per år. Det är så stor del våra liv helt enkelt att vi inte kan ägna all denna tid åt att oroa oss.

Det är först den 19/8 som Merkurius vänder direkt kl 06:25 11°32 i Lejonet – så vi har nästan två veckor kvar av det här. 

Igår kväll – mitt i Merkuriusretrograden utmanade jag ödet rejält. Det fanns inget annat val helt enkelt. Det var min arbetsgivare som bestämt datumet så det var bara att köra på. Jag träffade min grupp ifrån Online Astrokurserna ute på nätet första gången. Det var verkligen jätteroligt – men nervöst förstås.  Utmaningen var  att lära in ett nytt program – Zoom – för att kunna hålla Webinarkursen.

Det var för övrigt första gången i mitt liv jag höll i ett webinar – och vi var mer än 20 deltagare.

Läskigt och utmanande! På det hela taget tyckte jag att det gick jättebra faktiskt för att vara nybörjare – men förstås en riktigt ruskig grej att utsätta sig för!

Man kan säga att det var en hel del tekniska detaljer som gick fel också – men.. man lär sig av sina misstag. Nästa gång kommer det att gå galant – för då räknar jag med att vara proffs på Zoom + att vi inte kommer att ha Merkurius retrograd då.

PS: Det har hänt en massa sjuka Merkurius retro händelser. Jag har exempelvis lyckats tappa bort mitt körkort 2 gånger mm.. ❤️