Venus i Lejonet

 

 

Underbara Venus – kärlekens och de sköna konsternas gudinna – träder vid strax den 13 juni strax före midnatt in i Lejonets tecken där hon blir kvar till 10 juli.

I eldiga Lejonet kan Venus ta ut svängarna och bli precis så grandios, generös, flärdfull och spendersam som hon har lust till. Det ska vara vackert, storslaget och underbart! Nästan allt handlar om personliga relationer, socialt umgänge, glädje, värme, kärlek och sympati.

Venus styr ju kreativitet så all kultur: musik, dans och konst får stor betydelse nu och det får även alla maximala skönhetsupplevelser också. Leo uppskattar allt som är lyxigt och fint. Allt ifrån mötet med naturen till fem stjärniga lyxupplevelser.

Lejonet är ett hjärtetecken och när Venus är här blir vi berörda i hjärtat.

Kontakter med andra människor blir viktigare än annars, att ge och ta emot ömhet och uttrycka kärlek är essentiellt. Personlig utveckling är viktig och transiten hjälper dig att läka hjärtat, läka hjärtesår och återställa din självbild och bättra på självförtroendet. Detta sker vanligen genom att dina relationer och det sociala livet fungerar smidigt och att andra bekräftar dig och du känner dig trygg, sedd och älskad.

Intressant nu är att Venus kommer att vara opposition Mars som befinner sig i Vattumannens tecken.

Naturligtvis kommer detta att betyda olika saker för olika människor. De som har Solen, Månen eller Ascendenten i Lejonet kommer att bli mer påverkade än andra och man kan ana att det kommer att bli en RIKTIGT härlig upplevelse för er.

Många Lejon kommer att bli förälskade, andra upplever kärleken tillsammans med den redan befintliga hjärtevännen – men för er alla är detta en tid i glädje.

 1. Jag har månen i lejonet, hur tror du det kommer påverka mig ? Tack för en intressant och bra blogg 🙂

  1. Ja, förstås blir allt lite härligare men inte kanske till samma grad som det hade varit om Venus befunnit sig konjunkt din Sol eller Ascendent. Men lite mysigt i alla fall är det allt. 😀

 2. Jag har venus i lejonet i mitt födelsehoroskop. Vad tror du detta innebär för mig? Längtar efter kärleken ❤️

  Tack för en fin, välskriven & rolig blogg!

  1. Det innebär att det kommer att vara en välsignad tid som ligger här framför dig. Underbart! Passa på att ha så kul du bara kan. Hälsningar från Margareta 🌹

 3. Om man tycker horoskopen du skriver här är underbara och träffsäkra, då skulle man träffa dig i verkligheten! Kan verkligen rekommendera alla att gå till dig och få sitt personliga astro ställt. Du är fantastisk❤️//Venus från Västerås

  1. Åh, vad härligt! Då kommer du in i den här njutbara perioden med Venus nu redan. (Ja, Venus är lite tidigare i år än hon brukar). Önskar dig många njutningsfulla dagar. 🌹

 4. Visst känner man av Venus 💕 Så mycket känslor men försöker hålla huvudet kallt då känslorna riktas mot annan än den som är min partner. Oavsett , bilden med lejonet här är fantastiskt fin. Vem har gjort den? Skulle vilja ha den som tavla // Lejon med mycket jungfru

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..