Horoskop – Vecka 11

 

Astrologiska förutsägelser avseende tiden 12-18 mars 2018

Väduren

Hallå Väduren! Det här är verkligen din vecka för den är genomsyrad av positiv, igångsättande och motiverande eldsenergi som får dig att känna att du lever livet igen. Venus och Merkurius kom ju in i Väduren redan förra veckan, men nu har de hunnit en bit in i tecknet och gör sig gällande på bred front. För dig kan det betyda att du drar till dig positiv uppmärksamhet, bra vibrationer och att livslusten spritter i kroppen. För en tid kan allt kännas helt perfekt! Detta förstärks av att din styrare Mars och expansiva Jupiter fortfarande befinner sig i ”ömsesidigt mottagande” och energin är väldigt framåt och drivande. På lördag skiftar Mars över till Stenbocken och här blir det genast lite mer traditionellt och strukturerat allt. Samma dag blir månen också ny i Fiskarnas tecken vilket såklart är roligt! Vi tar fart och sätter nya mål.

 Oxen

Det är krut i den här veckan och den Oxe som söker förändring eller förbättring på något område i sitt liv får bra hjälp av planeterna eftersom en fet trigon bildas mellan Solen och expansiva Jupiter (idel eld) men det är inte bara detta som är på gång. Vi ser den igångsättande, motiverande elden dyka upp som ett genomgående tema igenom horoskopet.  Ett helt hav av tankar, lösningar och kreativitet öppnas för dig nu och din fantasi är på topp. Håll dig framme och grabba tag i chanserna som erbjuds.. Under lördagen får vi se Mars skifta tecken och gå in i Stenbockens strukturerade värld – samtidigt. Samma dag blir månen ny i Fiskarnas tecken och ditt 11:e hus som handlar om kontakter, grupper och nätverk. Nu sätter du upp nya mål och funderar på vad du vill att denna nya vecka ska skänka dig.

Tvillingarna

Det är sista veckan som Mars dundrar på mitt emot allt som är du och efter lördag blir tempot lite lugnare igen. Du har god nytta av ditt sociala geni denna nu. Mycket handlar om karriär och mänskliga kontakter och nätverkande. Du kommer inte att ha en enda långtråkig minut eftersom din styrare Merkurius färdas sida vid sida med glittriga Venus vilket ger tur och främjar alla mänskliga kontakter. Tänk dig hela skalan ifrån flirt, romantik, vardagliga möten och småprat till nytänkande och spännande kontakter. Den skara fritänkande, konstnärliga och fördomsfria människor du möter tänder gnistan du behöver för att gå igång och känna livsglädje och inspiration. Lördagens nymåne landar i ditt 11:e hus (nya mål) och kanske får du, zodiakens mest sociala varelse möjlighet att mingla med nya ansikten på andra platser än dina vanliga vattenhål.

Kräftan

Livet kan ha varit ganska enkelriktat med stor fokus på allvar, arbete och ansvar sedan slutet på januari genom Mars läge i ditt hårt arbetande 6:e hus. Att du har Saturnus mitt emot dig har knappast förbättrat saken. Pust. Oj, vad deppigt det där lät! Vad jag ville säga är att den trista eller möjligen svåra period som jan – mars inneburit hitintills förbättras avsevärt genom det energiskifte som nu lite pö om pö håller på att installeras under mars månad. På lördag har vi två viktiga händelser på samma dag; Mars skiftar över till Stenbocken vilket kommer ge ny glöd till dig.  Samma lördag har infaller även en pigg nymåne i Fiskarnas tecken och ditt 9:onde hus. Oh, det ser ut som att det är dags att föra in lite glädje i livet igen. Kanske ta sig en avstickare till en annan miljö eller hitta på något annat spännande och stimulerande som får dig att känna glädje.

Lejonet

Redan ifrån start innehåller veckan ett superstarkt kreativt, färgsprakande flöde som ställer allt på ända. Venus och Merkurius befinner sig i en härlig trigon till allt som är du vilket förstås är underbart. Du gör klokt i att låta dig ryckas med i positiviteten i flödet och haka på förändringsvindarna. Livsglädje och entusiasm uppstår när Solen krokar tag i expansiva Jupiter och ser till att nytt hopp tänds. På tal om Jupiter förresten, den vakna läsaren kanske minns att lyckans planet vände retrograd i fredags och många tror nu att det gynnsamma flöde avstannar – men inte då – det är snarare så att lyckan bidar sin tid innan den åter blommar ut i full kraft när planeten vänder direkt igen. På lördag kliver Mars in i ditt arbetshus och det kan vara klokt att titta lite närmare på vad du har för möjligheter runt dig. Tiden innehåller möjligheter till utveckling.

Jungfrun

Veckan börjar bra med en vacker trigon mellan Jupiter och Solen som skänker ett positivt flöde till ditt horoskop generellt och till dina relationer i synnerhet. Som ett allmänt råd rekommenderar jag dig att se till att slutför saker som du har för händer nu för det är så gynnsam och lättjobbad energi nu. Om 10 dagar kommer Merkurius att gå retrograd så passa på att smida nu när allt funkar. För två veckor sedan inföll fullmånen i ditt tecken och den lär ha satt igång tankar och processer inom dig. Nu på lördag blir månen ny i Fiskarnas tecken, dvs mitt emot allt som är du. Det innebär att mängder av glad förnyelseenergi förs över till dig och du gör klokt i att haka på flödet. Samma dag skiftar Mars över till Stenbocken tecken och kliver därmed över till ditt flitiga 6:e hus och sätter fart på dina planer om framtiden.

Vågen

Det är så härlig energi runt dig nu Vågen för din styrande planet Venus befinner sig mitt emot allt som är du och ger dig mängder av härligt glittriga sensuella vibbar. Det gör att din attraktionskraft och charm ökas och det gör det allmänna välbefinnandet också när självkänslan åker i topp. Som om inte det vore nog så färdas Merkurius sida vid sida med Venus så de enade krafterna av dess två härliga är helt enkelt toppen. En liten skugga av allvar kan komma under tisdagen när Saturnus bildar en kvadratur till Venus men det är hastigt övergående. Relationer är på tapeten nu och veckan kan erbjuda en glad överraskning och ditt sociala liv blommar upp. Att Mars skiftar tecken på lördag samtidigt som att månen är spännande och det är dags att sätta upp nya mål och visioner för det kommande månvarvet.

Skorpionen

Under veckan krokas Solen och Jupiter ihop viket kan ge framgång, ära och berömmelse. Det är många som drar i dig och vill ha dig med, privat eller yrkesmässigt. Ja, allt detta har Jupiters framfart i Skorpionen bidragit till. I fredags vände Jupiters bana retrograd och din enorma utveckling blir inte fullt lika hysteriskt snabb. Tro inte för en sekund att dina lyckosamma processer är avslutade – för det är de inte. Men det blir lite lugnare och härifrån erbjuds du lite tid för reflektion, kontemplation och hinner tänka igenom dina val. Jupiter kommer att vara med dig ända fram till november så du har gott om tid över för att självförverkligande. Planeten Mars har sedan 9/12 befunnit sig i positioner där han orsakat för mycket händelser och stress. Nu lämnar han Skytten och det extrema tillståndet ”ömsesidigt mottagande” pågått. Detta kommer att bidra till ett jämnare tempo och mer harmoni. På lördag blir Månen ny i Fiskarnas tecken och ditt kreativa 5:e hus.

Skytten

Vi har ett energiskifte på gång och det är en fräsch och glad känsla i ditt horoskop nu. Merkurius och Venus befinner sig i trigon till allt som är du nu vilket förstås är underbart. Dessutom krokar Solen i din styrare Jupiter så det är idel positiv eldig energi i luften. Efter en sex veckor lång period med heta Mars i ditt tecken är både förståeligt och tillåtet att känna sig lite matt i pälsen. Självklart finns det många positiva, igångsättande kvalitéer som Mars tillför som är roliga – men baksidan är att han lätt blir jobbig och ”för mycket” att hantera. Så, under veckan rör sig Mars igenom de sista graderna av Skytten och på lördag går han in i Stenbocken. Roligast av allt den här veckan är den nya månen som infaller i Fiskarna och ditt 4:e hus och bjuder på en jättehärlig, innovativ och kul känsla som fyller ditt väsen med glädje. Smid nya planer Skytten!

Stenbocken

Venus och Merkurius färdas tillsammans igenom ditt hemkära, mysiga 4:e hus nu och med den vibben blir livet lite härligare än annars. Bjud gärna hem vänner eller njut med din familj nu. Det är i de nära relationerna som du finner din harmoni och glädje nu. Den här veckan förbereder sig universum för ett skifte igen och du kära Stenbock som kanske har vaggats in i tryggheten och haft det stabilt under jan-februari kan i värsta fall ha upplevt att dagarna varit lite väl strävsamma och kanske till och med begränsande. Han är en trygg kamrat Saturnus men nu stundar helt andra tider för på lördag dundrar heta Mars in i ditt liv. Han kommer med sin eld och motivation, han lockar fram helt andra krafter. Han är viljestark och pockande och backar inte för en konflikt om det skulle vara så. Lördagens nymåne landar i ditt kommunikativa 3:e hus.

Vattumannen

Din vecka eller även två veckors period ser ovanligt löftesrik ut. Att ”lilla lyckan” Venus färdas sida vid sida med Merkurius igenom ditt pratsamma 3:e hus gör att du kan charma eller snacka till dig precis vem eller vad som helst. Det är väldigt fina vibbar här. Om du arbetar i ett kreativt, säljande eller skrivande yrke så får du in helt ”rätt” känsla i horoskopet nu och en tid framöver. Nu står det i din makt att påverka utveckling precis åt vilket håll som helst så om du är intresserad av att förändra eller förbättra saker så har du stjärnorna på din sida. Under lördagen sker två viktiga förändringar. Mars kliver in i stabila Stenbocken vilket utlovar två lugnare, vilsammare och smidigare månader. Samma dag blir Månen ny i ditt ekonomiska 2:a hus vilket kan innebära att du finner ditt egenvärde, att ekonomiska situationer kan lösa sig positivt och allt ifrån en löneförhöjning, ett bättre betalt jobb eller klirr i kassan kan förekomma under månvarvet.

Fiskarna

Nu rör sig solen igenom den sista dekanen i Fiskarna och det är ni som är födda i slutet av tecknet som kommer att hamna i blickfånget nu. Härligt den här veckan är att Jupiter bildar en juste trigon till Solen vilket fyller dig med energi och glädje. På lördag skiftar Mars över ifrån Skytten och in till samlade och strukturerade Stenbocken vilket kommer att minska stressen som många av er Fiskar kan ha upplevt under de senaste sex veckorna när Mars härjat fritt i ditt karriärhus. Vad som också äger rum på lördag är att månen blir ny i Fiskarna! Det är underbart och detta betyder nystart och kan ses som ditt personliga nyår. Lägg ut dina garn och krokar så att lyckan har något att nappa på. Härifrån startar en väldigt positiv tid och bra saker är på väg in i ditt liv.

 1. Hej,
  kan man få ställa frågor till dig gällande astrologi och stjärntecken? Det är nämligen en sak jag har funderat på. Jag och min blivande man är båda jungfrur och väldigt kära och i januari fick vi reda på att vi väntar ett barn beräknat att födas som jungfru. Man brukar ju kunna läsa om hur stjärntecken är i relation till varandra och är bara lite nyfiken på vad astrologin skulle säga om denna kombon? 🙂 Tacksam för svar!

  1. Jag tycker att det är underbart att umgås med andra människor som är födda i samma tecken som jag själv. Det är helt enkelt toppen! Vissa tänker att man kan tassa in på den andras territorium – men jag är inte av den uppfattningen. Jag tror att ni kan fortsätta att njuta av er samstämmighet och få ett barn som passar in perfekt i er lilla familj! GRATTIS! Det är ju underbart!

 2. Hej
  Vad betyder detta egentligen översatt till ev verklighet?
  En liten skugga av allvar kan komma under tisdagen när Saturnus bildar en kvadratur till Venus men det är hastigt övergående.

  Kan du ge ett exempel?
  Idag är det tisdag 🙂

  🌸 Anki

  1. Ja, att man inte är så himla lycklig som man har förutsättning att vara. Personligen blev jag utskälld av en person alldeles för tre timmar sedan. Saturnus är i kvadratur till min Venus i Väduren och uppenbarligen tycker min anhöriga inte att jag är så himla härlig idag som jag själv känner mig.
   Venus = glädje
   Saturnus = begränsning
   Men, som sagt. Det är med all säkerhet hastigt övergående och imorgon tror jag att detta är överstökat. Det är så jag menar. Att någonting kan kasta en tillfällig skugga över härligheten.

 3. Så kul att det faktiskt blir ett nytt år för mig på lördag, då jag fyller år (kl 14.07) ihop med nymånen (kl 14.14) 🤩. Hoppas det blir ett awesome sådant med massa stjänstoff all over the place! (Nuuuuu ÄR det väl ändå dags 🙃) tack Margareta och ha en toppenvecka!

  1. Men vilken lyckoträff Miss M! Det är ju jätteovanligt att få nymåne på sin födelsedag!! GRATTIS!Toppenvecka till dig också och grattis på födelsedagen. 🎈🎂🌹

 4. Som fisk hade jag en drömtisdag kärlekenstecken. Glömde och förlät min jungfru. Nu känner mig glad och lugn och ska affimera och meditera extra mycket nu inför lördagen 💕
  Har haft det lugnt både i karriär och i det privata sen typ hela februari fram tills igår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..