Jupiter i Skorpionen

På tisdag den 10 oktober lämnar gudomliga Jupiter Vågens sfär och träder nu in i Skorpionen!

Det är ett enormt energiskifte som kommer att påverka utvecklingen för alla. Skorpionen är ett fast vattentecken som styrs av planeten Pluto. Att expansiva Jupiter går igenom ett vattentecken bereder väg för en ny kraftmanifestation. Att Jupiters går igenom ett fast tecken hjälper en viss sorts kraft att utrycka sig. Hos Skorpionen är det känslornas makt som kan användas konstruktivt eller destruktivt.

Det betyder att ord som intensitet, sanning, känslor, liv, död, passion, psykologi får ökad betydelse i våra liv. I sämsta fall kan det vara ett kategoriskt svart eller vitt tänkande, kontroll och disciplin kan vara en del i detta. Nu kommer sanningen upp till ytan, vi blir starka i våra övertygelser och kan ta Jupiters hjälp att utvecklas andligen.

Under härliga 13 månader – fram till 8/11 2018 kommer lyckans planet Jupiter att hjälpa oss att utvecklas och nå ett högre medvetande! Magnifika Jupiter med sin positiva, expansiva och härliga energi hjälper oss människor att tänka nytt och bättre. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer. Expansion, flöde och medvetandehöjning bildas i Jupiters farvatten. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. Han är gränslös (förknippas med det internationella och globala) och ser inga hinder för någonting.

Ekonomi

Under de 13 månader som Jupiter jobbar under Skorpionens flagg kan du förvänta dig ekonomisk tillväxt och expansion. Skorpio är förknippad med andras resurser vilket förstås kan vara både materiella och personliga tillgångar. Att hitta finansiering och bra samarbetspartners kan visa sig vara väldigt framgångsrikt.

Det är optimal tid för att fokusera och bli bättre på vad än det nu är vi strävar efter. Så, om din önskan är att utveckla ditt eget varumärke eller företag – fokusera bara stenhårt på det och låt din vilja ske.

Alla tecken sammantaget visar att det kan vara kritiskt i världsekonomin under perioder av 2018.

Känslomässigt

Vad vi än vill – så vill vi det lite mer och lite starkare nu när Jupiter är i Skorpionen. Det kan handla om att hitta passionen inom oss och finna styrkan att driva igenom vår vilja.

Det kan också vara så att kärlekens eld tänds i ditt hjärta. Det kan ge liv till etablerade förhållanden eller föra en alldeles ny kärlek i din väg. Generellt kan man säga att vi blir mer känslomässiga nu och att relationer har en större betydelse än annars. Skorpionen söker komma sin partner så nära som möjligt, vill förstå den andra in i varje tanke och handling. Därför finns också kopplingen med Skorpionen till sex och passion. Så under dessa stjärnor blir relationer aldrig någonsin ytliga.

Om Jupiter

Det tar 12 år för Jupiter att gå ett varv runt zodiaken så vart tolvte år befinner han sig i Skorpionen. Tänk tillbaka på vad du som hände i ditt liv för 12 år, 24 eller 36 år sedan. Det kan ge en fingervisning om vad som är på väg att ske i ditt liv den här gången – eftersom Jupiter nu kommer att passera igenom samma hus som den gjorde sist.

Perioder när Jupiter befunnit sig i Skorpionen:

 • 26/10, 2005 – 24/11, 2006
 • 10/11, 1993 – 9/12, 1994
 • 27/11, 1981 – 26/12, 1982

Så – vilka områden är det då som kommer att utvecklas?

Jupiter är också läraren och Gurun. Andlig och personlig utveckling är också Jupiters sfär. Han sitter aldrig still och är alltid på resande fot – utveckling, lycka, mirakel och ren och skär tur är hans område.

Jupiter står för optimism, tillväxt, generositet, glädje och överflöd. Han fixar stora och små mirakel till människorna. Jupiter ser till att vi får intressanta upplevelser och ökar kunskap och förståelse.

Följaktligen kan modevärlden, skönhetsindustrin, allt med Stil & Design vädra morgonluft – för det finns oändliga utvecklingsmöjligheter inom dessa områden nu.

 • Bättre ekonomi
 • Bättre kärleksliv
 • Bättre relationer

På det personliga planet:

Jupiter lyser upp och skänker lycka. Det är ni som är födda i Skorpionen tecken och i opposition även Oxen kommer nu att åtnjuta Jupiters magiska krafter. Vattumannen och Lejonet kan också komma att få del av Jupiters härlighet även om lyckodosen inte blir lika stark och påtaglig som när planeten befinner sig stjärntecknet eller mitt emot.

Alla ni som har personliga planeter i Skorpionen: Solen, Månen, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter eller Ascendenten eller MC i Skorpionen kommer att få positiva effekter av den här tretton månader långa planettransiten. Det gäller även alla ni som har någon eller flera personliga planeter i Oxens tecken.

Kolla också i vilket hus Jupiter faller nu för dig..

Det kan visa vilket område i ditt liv som Jupiter kommer att höja och utveckla under de kommande 13 månaderna och det är så intressant att följa.

 

 1. Sjätte huset för min del. Mycket psykologi och känslor alltså. Känns som om de här frågorna varit del av mig senaste 10 åren. Får hoppas på att jag om ett år kommit längre.

  1. Ja, men det finns en massa utveckling och helande i 6:e huset också. En läkande placering faktiskt. 😀

 2. Hej Margareta ! Tack för spännande inlägg. Jag har tänkt tillbaka vad som hände i mitt liv under Jupiters tre perioder tillbaka. Det var många bra händelser i mitt liv. Mitt första barn föddes hösten 82. Nu undrar jag i vilket hus Jupiter infaller för mig.
  Jag är född 610518 kl 06.50 i Stockholm.
  Tack
  Jill

  1. Ja, du är ju Oxe ju och kommer få jättebra flow av allt detta! Dessutom så rör sig Jupiter igenom det fjärde och femte huset.
   Wow, grattis! Vad kul Jill..

 3. Tack så mycket om än lite skrämmande om jag tittar tillbaka på vad som hänt de andra gångerna. Stora förändringar i livet som ny relation, giftemål, skilsmässa, olyckor och ny yrkesbana.

  1. Ja, men det är inte säker att det blir så turbulent nu eller? Den som lever får se!! Jupiter är ju vanligen lyckosam 😀

  1. Carina! Du måste ange ÅÅ MM DD, tidpunkt och plats för att jag ska kunna svara denna fråga. 😀 ❤️

 4. Hej och tack igen för dina horoskop.
  641107 Alingsås 05:44
  Hoppas verkligen att det nu blir ett turår med harmoni och lugn och ro på det känslomässiga planet.
  Sedan 2,5 veckor har det varit kaos i o m konflikt på arbetsplatsen. Ledningen har lovat att ha ett möte med inblandade, men drt händer inte mycket. Påverkar mej jättemycket!
  Och jag tror att personen kommer undan igen.. och får fortsätta sina trakasserier..
  Så jag hoppas verkligen på ett turår nu..

  1. Hej Susanne, Horoskopet utlovar att du går in i en tid som är positiv på alla sätt. Vad sägs om att byta jobb? Är de verkligen värda dig? Du har redan nu Jupiter i ditt första hus och där blir den kvar i 13 månader, går över din sol, neptunus och merkurius. Jättebra! Jag tror att du har alla möjligheter att förändra din situation och vara lycklig.

 5. Undrar som föregående skrivare…. vilket hus Jupiter infaller hos mig 801016 13:32 eskilstuna… mycket som är på gång i mitt liv 🙏 ❤️

  1. Hej Erika, Jupiter kommer att röra sig lite genom 10:e huset men mestadels i det 11:e huset igår. Så jag förstår att det är jobb, utveckling o en massa människor på gång 😀

  1. Wow! Jupiter går igenom ditt 3:e hus och över din Sol! Det ser ut att bli jättebra. 13 månaders utveckling och glädje.

 6. 760428 kl 10.02 Upplands Väsby…vilka/vilket hus tro? ✨ Håller mina tummar, andas djupt och övar på tillit här. Det låter ju otroligt.

  Tack för dina inlägg, du är fantastisk. ❤️

  1. Hej Mellan, Det blir 4:e huset – men samtidigt mitt emot alla dina planeter som du har i det 10:e så jag tror att det blir ett fantastiskt år för dig. Kram M

 7. Hej!
  Är född den 13/11-1973, kl 04:00
  Hur blir det för mig då? Det har varit ganska tufft ett bra tag 😔

  1. Det blir toppen. Jupiter i ditt första och andra hus där du också har Solen och Merkurius. Det kommer att bli toppen!! 😀

 8. Hej,
  Jag har haft ett sådant overkligt oflyt i mitt liv de senaste åren och undrar om Jupiter i skorpionen kan betyda den förändring som jag söker. Befinner mig just nu i ett hål, med många mörka tunnlar, vet inte vilken väg jag ska ta. Är född 11 mars 1964, kl 10.20 am.

  Tack på förhand

  1. Svar: Jo jag kan se ditt oflyt. Saturnus kvadratur alla dina planeter i fiskarna.. Det går bort nu i december. Plutos närvaro i ditt 7:e hus är ödeläggande för relationer. Det där släpper också.
   Att Jupiter är i skorpio kommer att vara jättebra för dig. Det skapas en trigon till allt som är du. Jupiter kommer att vara i ditt 5:e och i det 6:e huset.
   Lycka till!

 9. Hej, jag med AC 13* i Skorpionen får ju Jupiter vandrandes i både mitt tolfte och första hus om jag förstår rätt? Ungefär 6,5 månad i båda? Hur ska jag tänka?

  1. Du ska se det som att du befinner dig i en helt fantastisk period Jupiter på Ascendenten när Universum öppnar nya dörrar för dig. Det är utveckling, du får uppmärksamhet, nya chanser mm i 13 månader. 😀

  1. Fantastikskt! Du kommer ju att ha Jupiter som vandrar över månen, venus och din ascendent!! En helt fantastisk tid – tretton månader lång. GRATTIS

 10. Hej, vad spännande! Hur räknar man ut det här med hus? Jag är född 641026, några minuter in på den 26’e, Enköping

 11. Hej!
  Jag undrar över det här med ”vilket” hus!!! Helt okunnig inom astrologi men väldigt nyfiken! Hur påverkar Jupiter mig?!
  Jag är född 15/11 1967 klockan: 09:15 i Stockholm

  1. Hej Maria, Det ser ut som att du kommer att vara väldigt fokuserad på jobb, arbete och karriär och att det kan hända allt möjligt bra för dig under 13 månader. Förberedelser för Superåret 2019 när Jupiter spenderar 13 månader i Skytten.

    1. Verkligen! Du har ju naturligtvis Jupiter på din Sol nu- Underbart! Men Jupiter över din ascendent är jättehärligt! Det om något skapar en stor personlig utveckling och uppmärksamhet.

 12. Hej,
  Det är super spännande att läsa och analysera dina inlägg
  I vilket hus faller Jupiter för mig och hur påverkar den mig? Född 4 januari 1972 kl 15.00 i Jajce.

    1. Hej Lina, Jag har ett heltidsjobb med astromottagningen + butiken + bloggen + Damernas Värld + andra projekt jag driver. Det finns ingen möjlighet för mig att svara på frågor under arbetsveckan.

  1. Ja, härligt! Det betyder ju att du tillhör dem som verkligen kommer att lära känna Jupiter på nära håll. Kram

 13. Hej Margareta
  Jag är född 711005 i stockholm och undrar villket hus Jupiter hamnar i?
  Tack o kram Elisabeth

  1. Oj, oj – samma visa här som jag känner att jag skrivit till andra i tråden. Om man inte har ÅÅ_MM_DD + födelsetid + födelseplats så kommer man ingen vart med astrologin. Kram till dig och ha en underbar söndag.

 14. Född 870309 kl 1737 Stockholm.
  Känns som jag har haft en riktig skitvecka i samma veva med fullmånen. Känslorna utanpå..

  1. Många har haft skitvecka. Andra har blivit utsatta för kaos på arbetsplatser och Gud vet vad jag läser om allt detta.
   Jupiter kommer färdas lite i andra och tredje huset för dig. Under sin väg kommer han också att vara opposition din Mars. Tror att det blir bra för dig. Härligt! Lycka till Fisken och Simma Lungt!!

  1. Wow.. underbart! Du har ju Pluto, Saturnus, Merkurius och Solen i 12:e huset i Skorpionen så det är där Jupiter kommer att röra sig fram till nov 2018 😀

 15. Hej Margareta, ny undrar jag som alla andra vilket hus infaller Jupiter. Jag är född 620212, 04.17 Kristianstad. Tack för en underbar blogg 🤗

 16. Vilket hus infaller Jupiter hos mig?
  Är född 870107 kl 13:26 i Borås.

  Stolt stenbock 😀❤

  Tack på förhand

 17. Hej. Jag undrar var jag har jupiter 671219 kl 23.05 skellefteå. Blir lite orolig för när jag ser tillbaka så är det tillfällen då det startat turbulens runt mig.

  1. Ja, du har din Venus i Skorpionen och Jupiter kommer att gå in i ditt 3:e hus nu. Ser inte indikationer på att det ska bli problem för dig. 😀

  1. Ja Leo, du är Kräfta ser jag? Ascendenten i Skytten? Ja, Jupiter kommer att befinna sig i ditt 10:e hus under den här tiden. 😀

 18. Hej Margareta!

  Spännande! Jag är skorpion och det har varit segt lääänge så detta känns ju riktigt hoppfullt 😃
  Jag är född 67.11.04 kl19.48 i Ljusdal…. Vilket hus ligger Jupiter i för mig?

  Kram
  Annette

  1. Ja, du har ett stort 5:e hus och är född med solen i 5:e huset. Så det blir jättebra för dig! Dels går ju Jupiter över din Sol men den befinner sig i 5:e ända till 2019. Wow..

 19. Jag älskar astrologi men är urusel på det, så tack för att du upplyser oss 🙂

  Vad innebär de olika husen? Har du kanske skrivit om det tidigare o har en länk?

  I mitt personliga horoskop står att Jupiter är i mitt 6e hus o scorpionen i 1a och 12e .
  Nyfiken att läsa om det nånstans

  Kram

  1. FeL av mig, min Jupiter är i tredje huset tvillingen.
   Tack för att du satte igång mig. Nu måste jag läsa på! 🙂

  1. Ja, Jeanette! Du har ju Ascendenten i Skorpionen så du kommer ha Jupiter som aktiverar allt som är du under 13 månader. Ny identitet kan det betyda, nytt visitkort, ny yrkestitel eller att du på andra sätt blir uppmärksammad och sedd. Kul!!

 20. Vattumansol+ascendent och måne+mars+jupiter i oxen, har mc i skytten när jag kollar astro.com men skorpionen är i mitt 10 hus så jag vet inte riktigt vilket som gäller för mig. Men gissar ändå att min mc är i skorpan då jag ofta har stort kontrollbehov över allt som publiceras i sociala medier. Innebär detta att även jag kommer få lite mer tur från och med nu? Jag älskar astroligiiiiiii !!!

  1. Men det där stämmer inte. MC utgör alltid den 10:e husspetsen så jag fattar inte Maja. Men hur som helst så är det jättefint flöde i ditt horoskop. ❤️

 21. Hejsan
  Hade varit intressant veta var man ligger till i denna planet växling 🙂
  Född 760302 01.36
  Så vad må jag ha framför mig denna period mån tro 🙂
  Jätte tack för svar
  Mvh Thea

 22. Hejsan
  Hade varit intressant veta var man ligger till i denna planet växling 🙂
  Född 760302 01.36 Kalmar
  Så vad må jag ha framför mig denna period mån tro 🙂
  Jätte tack för svar
  Mvh Thea

  Skickade igen då jag missat staden. 🙂 ha en underbar kväll // mvh Thea

  1. Hej Thea, du har jättesmala 11:e och 12:e hus – vilket gör att Jupiter kommer att gå igenom båda dessa hus under de kommande 13 månaderna.

 23. Hej Margareta.
  Är på resande fot och har min utskrift från dig på annan plats. Sååå nyfiken på Jupiters bana och om jag har några planeter i roliga hus 🙂
  791211
  Kl 20.30
  Kram

  1. Jupiter har precis gått in i ditt fjärde hus och blir där hela 13 månader. Uranus passerar över din MC nu också – väldigt intressant.

   1. Och det fjärde huset betyder? 😀 Vet inte vad MC betyder heller 😛
    Känner i af att jag har lite mer flyt nu 🙂
    tack kram

     1. Uranus i MC betyder det uppbrott/förändring/nya tider? 😀
      Jupiter i 4de huset kändes något främmande, men kommer förmodligen i en annan form än jag tänker 😛
      Tack för din tid <3

 24. Hej Margareta!
  Läser alltid din blogg!
  Jag har ju haft Jupiter i mitt tecken vågen i 13 månader nu. Haft ett härligt år! Nu undrar jag vilket hus Jupiter kommer att hamna i för mig när han går in i Skopionen? Jag har både Mars och Venus i skorpionen, vad innebär det?
  Född 14/10 1976 kl 11:36 i Göteborg.
  Tacksam för svar!
  Mvh, Våg/Skytt.

  1. Hej Vågen, Du kommer nog fortfarande att ha det bra. Du har ju Mars, Uranus och Venus i Skorpionen och alla dessa planeter blir ju ”besökta” av Jupiter. Det är de 10:e och 11:e husen som han kommer att gå igenom nu. 😀

 25. Hej 🙂 är född i skorpionen och tyckte detta var mycket intressant ! Skulle vilja veta var Jupiter ligger för mig är född 1965 10 25 kl 5.10 i Danderyd. Kanske börjar livet bli lite bättre nu då äntligen ser framemot dessa 13 månader! Tack

  1. Hej Marie, Jupiter kommer att befinna sig i ditt första hus och förstås passera alla planeter som du har där Sol, Måne, Merkurius, Neptunus. Underbart!

 26. Hej💕Är lite ny på detta ang hus.Vilket hus faller de sig för mig?jag e född 711104💕😀tack.

 27. Hej, jag läser dina artiklar med stort intresse!! Tack för dem!!
  Har solen, asg och merkurius i skytten. Jupiter i oxen i 4:e huset, venus i stenbocken, mars i vattumannen och månen i jungfrun.
  Jag är änka, pensionär och behöver inga fler pengar eller sysselsättning, har så det räcker. Men vill SÅ gärna uppleva en seriös kärlek till! Vad tror du? Tack på förhand!

  1. Hej Lisa, Det kan bli positivt såklart när Jupiter är opposition Jupiter. Men jag skulle nog tänka att tiden som Jupiter befinner sig i Skytten är den bästa för dig dvs nov 2018 – dec 2019. ❤️

   1. Tack snälla för svaret! Precis vad jag har tänkt mig. Jag får förbereda mig, ha ögonen och öronen öppna och invänta 2018-2019. <3 😉

 28. Hej😀💕lite ny på detta område.Vilket/vilka hus faller Jupiter för mig?Jag e född 711104😀Tack💕

 29. Min lilla ”undring” kom bort igen! Kanske är det meningen att jag skall tänka själv – och det gör jag förstås! Jag Stenbocken, frågade vad jag kan tänkas få för nya impulser med Jupiter i mitt sjätte hus där jag också har min Måne och Mars? Jag är inställd på förnyelse, har lämnat allt gammalt färdigt bearbetat på soptippen! 😍 Kram 😍

  1. http://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen/2017/10/07/jupiters-fard-igenom-de-olika-husen/

   Där står det om vad det betyder i de olika husen. Men att Jupiter dessutom besöker din Måne och Mars – det är underbart! Måne+Jupiter är att du upplever glädje, utveckling, tur, känslorna på topp, kanske kärlek t o m.
   Jupiter+Mars = att du kommer att känna dig stark, må bra, vara positiv. Ork att genomföra, sätta igång projekt och annat. Jättebra position. 😀

 30. Missade skriva att Stenbockens Måne och Mars är i Skorpionen förstås och allt i mitt sjätte hus! Sorry 😍

 31. Hejsan! Undrar också vilket hus 😊 jag är född 831110 klockan 09:28 i Sundsvall. Tacksam för svar 🙏🏻

  1. Jupiter kommer att vara i ditt 11:e och 12:e hus under det kommande året. Men viktigare än det är att Jupiter passerar över din merkurius, sol och måne! Underbart! 🤗

  1. Hej! Du kommer att få ett fantastiskt år fyllt av bra händelser. Jupiter kommer in i ditt 6:e hus där din Sol också ligger. Wow!

   1. Tack! För att du orkar svara på alla kommentarer. En fråga som jag aldrig tycks få svar på. Vilken är min accendent? i en del är det oxen, andra stenbock och i vissa våg. Om du kan reda ut det vore jag väldigt tacksam. Har även månens placering betydelse för Jupiters ingång? Tack på förhand!

 32. Hej! född 661006 kl 20.02 Danderyd.Skulle ha haft ett bra år enligt astrologin men har haft ett knappt ok. Ser jupeter till att det kan bli bättre nu? Tack!

  1. Du har en strålande framtid Linda! Du har Jupiter igenom ditt 11:e och 12:e hus nu. Förvänta dit 2 fantastiska år!!

 33. Hej, undrar som andra skrivare. Vilket hus Jupiter rör sig i för mig. 880110 kl 09.12 Stockholm.
  Vänligen
  Leyla

 34. Hej Margareta!
  Jag följer alltid din blogg och är oerhört fascinerad av det du skriver. Jag undrar hur det funkar med Jupiter i skorpionen för mig? Vilket hus har jag? Är född 710915 kl 19.19 i Stockholm. Mvh Elisabeth 🌸 ❤

 35. Vilket spännande inlägg! Jag är född klockan 06.25 i Jönköping den 26 oktober 1965. Vilket/vilka hus faller Jupiter i för mig? Stort tack för svar 💜

  1. Wow! Du kommer ha en toppenperiod. Jupiter är i ditt första hus – går över din Sol, Merkurius och sedan går den över Månen. 🤗

 36. Hej! Jag är född 910306 Västerås (ca 14.30) och undrar hur detta kommer att påverka mig?
  Har haft ett mycket kämpigt år och ser inte att det kommer klarna upp. Många vägval jag inte vet hur jag ska komma till ro med. Tack för hjälpen!

  1. Du kommer att ha Jupiter i ditt fjärde hus och den går också över din måne så jag skulle säga att det blir bra och j tror att du kommer att få det bra. 🤗

 37. Hej! 😊
  Är född 750211 i Göteborg kl 01:56. Vilket hus gäller för mig?
  Är evinnerligt glad för att Jupiter nu träder in. 😃 Har längtat efter detta i snart ett helt åt! Måtte det nu vända och bli lite ljusare där saker och ting händer i rätt riktning. Givetvis vet jag att allt händer av en anledning men tålamod är ju inte min starka sida… 😉 Har ofta känt bara frustration och irritation av att gå och trampa runt i seg sörja… 😥
  Kram och tack! ❤

 38. Hej jag har en fråga over när husen är så stort att det går över flera tecken.
  Mitt sjunde hus tex innehåller ju vad jag kan utskilja på astro.com tre tecken och Jupiter har ju varit I mitt sjunde hus ett bra tag vad jag kan förstå då? Halva skorpionen ligger också i mitt sjunde hus för att sedan övergå i 8:e efter ca halva tiden, om jag förstår det rätt? Hur skall jag tänka där när husen är så stora samt ”delade”. Mitt 1:a hus är ju också gigantiskt, haha. Tusen tack för att vi får stäla frågor!!
  Kram Louise <3

  1. Hej Louise, Ja, såhär kan det bli i våra skandinaviska horoskop. Ju längre norrut man är född – ju skevare hus. Det har med att solens upp och nedgång att göra – att vi ibland har ljusa perioder och under vinterhalvåret vandrar i ett evigt mörker. Människor som är födda nära ekvatorn har alltid lika stora hus därför att solen alltid går upp och ner vid samma klockslag där.
   Jag antar att du har använt dig av Placidus hussystem. Det är nödvändigtvis inte det bästa systemet, bara det vanligaste. Själv gillar jag att jobba med likahussystemet – i synnerhet om jag ser så stora avvikelser – med jättehus och ytte, pytte smala slipsar till husremsor på andra ställen.
   Hoppas att det var förklarande.
   Hälsningar Margareta

 39. Hej! När jag tänker tillbaka på mitt livshändelser som skett dessa perioder och år så gör du mig nästan rädd om det blir liknade omvälvningar nu!!!??? Dessa perioder har varit de år som varit riktigt omskakande i mitt liv visserligen utvecklat mig mycket men väldigt tuffa prövningar. Jag är född 19630703 kl 03. 33 i Landskrona Hur blir det nu?

  1. Det blir inte lika varenda gång. Men – visst sätter det igång intressanta krafter! Hoppas din Jupiter i Skorpio är underbar mot dig denna gång.

 40. Hej
  Jag skulle vilja veta vilket hus Jupiter står i för min del jag är född 630803 kl 21.29 i Motala.
  Jag vill även tacka för de spännande horoskopen du gör varje vecka.Ser verkligen fram emot de varje måndag.Tack <3

  1. Jupiter rör sig igenom ditt 7:e och och åttonde år. 😀 Ursäkta att det dröjt så länge för mig med att svara – men det är så mycket som ska skrivas hela tiden att jag inte hinner med. Kram Carina och God Fortsättning

 41. Så roligt och positivt det låter, det känns också bra! Ser fram emot Jupiters möten med min Måne och Mars 😍 Tack för svaret! 😍

 42. Hej! Detta låter spännande och jag undrar också vilket hus hos mig som Jupiter kommer att påverka. Tack på förhand.
  Vänersborg 760818 kl 00.54

 43. Hej! Min fråga kanske kom bort i alla nyfikna kommentarer så jag testar igen 🙂 Jag är född 910306 Västerås (ca 14.30) och undrar hur detta kommer att påverka mig?
  Har haft ett mycket kämpigt år och ser inte att eller hur det kommer klarna upp. Många vägval jag inte vet hur jag ska komma till ro med. Tack för hjälpen!

  1. Hej Louise, du har Jupiter i ditt 4:e hus och kommer i februari ha JUpiter på din måne i Skorpionen. Det är väldigt positivt tecken och jag tror att ditt 2018 blir härligt! God fortsättning! ❤️

 44. Hej!
  Va bra o enkelt du skriver! Jag känner att den här aspekten kommer bli spännande och intressant !
  Lite osäker på vilket hus Jupiter är i för min del nu..?
  Född 19610331. Kristianstad. 22.45
  Kram
  Monica

  1. Jupiter kommer att vara i ditt 12 hus, gå över din ascendent i Skorpionen 3 ggr under perioden. Det blir en helt ny identitet för dig nu. 😀

 45. Hej!
  Jag har fem planeter i vattumannen varav Jupiter är en.Asc i skytten. Är det här läget bättre för mig än när den stod i skytten? Lite förvirrad. Har haft många tuffa år. ♒🌟✨❤

  1. Hej Elena, Jupiter kommer nyss ifrån Vågens tecken och går in i Skorpionen nu. Mycket bättre läge såklart nu! Nästa år o 2019 blir allra bäst!! ❤️

 46. Hej 🤗jag är också väldigt nyfiken hur framtiden ser ut. Född 611118. 21.19 i Avesta
  Tacksam för svar 😍

 47. Hej!
  Jag är född 741105-2009 kl 23.34 i Motala. Kan du ge mig lite hänvisning och guidning. Mina senaste år är kantade av sorg och misslyckanden….ja behöver verklige glädje och kärlek i mitt liv nu.
  Tack för din underbara sida!

  Hälsningar Jessica

  1. Hej Jessica,
   Jag tänker att det borde ha börjat bli lite bättre i ditt liv id det här laget? Jupiter befinner sig nu i ditt 4:e hus och jättenära Venus och Solen. 😀 Hoppas att du haft fin jul! Du har ett underbart år som väntar ❤️

 48. Hej! Nyfiken vilket hus Jupiter befinner sig. Född 8 april 1957 i Strömsund Jämtland 12.32. Kram Ingrid

 49. Jag undrar om mitt hus
  Har haft väldig berg o dalbana de sista åren.
  Vill att en förändring ska ske
  580120
  Mvh Lisa

 50. Hej
  Mars o Neptunus 3′ skorpion
  Norra noden 10′ skorpion
  Har skorpion-ascendent 14′
  Solen 20′ skorpion
  varit tufft länge…..
  Kan det alltså bli bra med Jupiter?
  Vad innebär allt detta?

  1. Hej Kajsa, Det betyder ju att Jupiter kommer att befinna sig i ditt tecken och ge dig positiva vibbar glädje och kanske även tur under 13 månader.

 51. Jag är född 751107, kan ej tidpunkten men stället heter Akllap. Vad kan du säga om mig? Vilket hus Jupiter rör sig i för mig?

  1. Nej, det går inte. Men däremot kan du ju vara glad över att Jupiter befinner sig i ditt stjärntecken i 13 månader. Det är underbart i sig. 😀

 52. Hej jag gör ett försök igen .
  Jag skulle vilja veta vilket hus Jupiter står i för min del jag är född 630803 kl 21.29 i Motala.
  Jag vill även tacka för de spännande horoskopen du gör varje vecka.Ser verkligen fram emot de varje måndag.Tack <3

  1. Oh! Du har ju jättebra transiter nu så jag förstår att livet blommar upp nu. Jupiter kommer att gå över din måne snart! Det är ju super! 😀

 53. Detta låter ju underbart ! Så härligt att läsa !
  Jag är född 681028 kl 14.08
  Alltså har jag Jupiter i mitt 8 e hus
  Vad kan jag förvänta mig? Utveckling med psyket magi det andliga? Eller?

  1. Hej Minna, att veta att Jupiter är i ditt 8:e hus är toppen – men – det som är det viktigaste är ju att veta att den är i ditt stjärntecken och att den passerar över din sol snart här om någon vecka. Wow!

 54. Hej! Jag undrar vad det innebär för min del? Har haft 2 jobbiga år och hoppas att det vänder på något vis. Är född 640118 kl 10.10 i Östersund

  1. Jupiter kommer att befinna sig ditt 8:e hus i 13 månader. Du får gå tillbaka och läsa artiklarna för att hitta svar. 😀 Lycka till!

 55. Hej Jag är född 730328 04.25 i Halmstad, hur påverkas jag av jupiter denna period? Sambon är skorpion, för 24 år sedan träffades vi och för 12 år sedan köpte vi vårt drömhus : )

  1. Åh! Det låter ju som att Jupiter har jättebra inverkan på er då!! Härligt!! Det när välgörande och välkommen när än han kommer 😀

 56. Hej!
  Jag är född 19741105 kl 23.05 i Motala!
  Skrev fel tid i mitt förra inlägg. Vad kan du säga om mig?
  Vore väldigt tacksam för ett svar så jag kan förstå hur Jupiter styr mitt liv just nu.

 57. Hej!
  Skulle skicka en fråga alldeles nyss men batteriet på min telefon dog precis så jag vet inte om det blev skickat eller inte, hittar inte på det alla fall, så jag provar igen.

  Jag undrar vilket hus Jupiter befinner sig i hos mig, jag är född 1978-11-22 kl 19:30 i Gävle.

  Om det går vill jag gärna veta hur det blir för mina barn också som är födda:
  2001-04-03 kl 11:25 Gävle
  2003-06-26 kl 15:30 Gävle

  Så spännande! Tack på förhand!
  /Annelie

 58. Hej jag är född 1963-10-26, kl: 15:15 i Falkenberg.
  Är så tacksam att få veta vilket hus och hur det ser ut för mig ♥️

 59. Hej, jag är född den 13 juni 1973, vilket hus infaller Jupiter hos mig? Jag har haft det tufft på alla delar i livet sedan oktober 2008. Mvh Donna

  1. Donna darling, man kan inte ta fram hussystemet utan att ha en korrekt födelsetid och plats. Ingen astrologisk transit håller i sig så läge. Jag ser att Saturnus som säkert är boven i dramat flyttar bort och kommer inte att störa dig på mycket länge. Det blir bra nu, 😀

 60. Hejsan tycker det är så intressant att läsa. Men förstår inte hur man räknar ut hus systemet eller planeterna. Jag är född den 5 mars 1980 kl.15 på BB i Lund. hoppas att du kan hjälpa mig att räkna ut det. Mvh Ansan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..