Merkurius i Vågen

Lördagen den 30/9 gled den gudomlige budbäraren Merkurius in i Vågens tecken där planeten kommer att bli kvar till den 17/10.

Nu kopplas Merkurius till ett högre tänkande och detta är verkligen BÄSTA TILLFÄLLET för att göra bra affärer, förhandla, köpa och sälja, göra överenskommelser, få snilleblixtar och allt annat som har med kommunikation, tänkande och planläggning att göra.

När Merkurius befinner sig i ett luftigt, styrande, kommunikationstecken som Vågen så blir så blir naturligtvis även samtalen på jorden därefter. Elegans, stil och finess är Vågens grej och nu försöker Merkurius att hjälpa oss människor att hitta den nivån i vår kommunikation människor emellan. Med Merkurius i Vågen, är vi människor inställda på problemlösning och förståelse. Vi söker balans och demokrati. I konservativa, business minded Vågen strävar vi uppåt och framåt. Det är den positiva utvecklingen som är Vågens mål Därför är detta en av de absolut bästa tillfället för alla typer av intellektuella diskussioner, förhandlingar, avtal, kommunikation och terapi. Diplomatiska, Venusstyrda tecknet Vågen söker efter de perfekta lösningarna, vill att kärleken, vänskapen och harmonin ska råda på planeten.

Vi är mer diplomatiska nu och anstränger oss lite extra i relationen till andra. Genom att se båda sidor av varje given situation är Merkurius i Vågen berikande och utvecklande. Kopplingen till Venus gör att Vågen älskar det femstjärniga, stil, klass och finess.