ANNONS

Venus i Jungfrun

/

På onsdag den 20/9 träder underbara planeten Venus, kärlekens gudinna in i Jungfruns tecken där hon blir kvar till den 14/10.  Som alltid där Venus drar fram blir världen förtrollad och vacker. Du själv blir snyggare och din sensualism och dragningskraft ökar med flera hundra %.

Så ni som har Ascendenten, Solen, Månen, Mars eller Venus i Jungfrun  kan räkna med ett uppsving på många fronter i livet skapandelust och kreativitet ökar (Venus styr de sköna konsterna). Det sociala livet blir förstås roligare, gladare och du kan känna att du är i ett flöde när saker och ting kommer till dig. Venus kallas inte Lilla Lyckan för intet. Hennes närvaro kan ses som en välsignelse för ekonomiska förehavanden också.

Men.. man förknippar ju Venus med romantik och kärlek och visst! Hon är ju kärlekens gudinna. Kanske får du ovanligt mycket komplimanger och positiv uppskattning ifrån människor runt dig. Kärleken kan få sig ett välkommet uppsving och kanske träffar du en väldigt speciell person.

Jungfrun är ett jordtecken, som är oerhört sensuellt men också ganska praktiskt och jordnära. Detta är en tid när vi alla – oavsett stjärntecken – visar vår kärlek genom att visa omsorg genom att pyssla om våra nära.

5
36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00