Sommarhoroskop – Stenbocken

Stenbocken

Juni

Det är sommarvarmt och vackert men trots det tycks du ha svårt att släppa taget om yrkeslivet i juni. Det rörliga storkorset (knepiga energin som härskat 1 -10 juni) har rört till det och det tycks finnas hur mycket som helst att göra och uppenbarligen går det jättebra för dig i yrkeslivet. Ja, du kanske vill hinna med allt före semestern. För att understryka det ytterligare befinner sig Solen, Venus och Merkurius i ditt flitiga arbetshus.

Tillåt dig själv att ta en riktigt lång semester njuta nu när allt livets goda erbjuds. I sommar avlöser den ena roliga händelsen den andra. Skeendena 20-21/6 ändrar energin tvärt. Det är en så kraftfull vändning att du kan känna det fysiskt. Solen träder in i Kräftan och ditt sjunde hus – här börjar din sommar.

Juli

Du har varit alldeles för uppe i din karriär hela året och det har inte funnits många dagars vila. Allt din själ vill nu är att du vilar. Se till att tar en lång välbehövlig semester. Smart tips/svår själslig utmaning är att lämna mobilen hemma när du reser iväg.

Det tycks inte finnas ett enda moln på din blåa semesterhimmel Stenbocken! Du kan gilla att dra dig undan och koppla av lite för dig själv såhär års men dina nära och kära, vänner och bekanta vill gärna se mer av dig nu.

Vänner och det sociala livet gör livet gott att leva och allt ser ut att fungera ovanligt smidigt nu. Goda vänner du känt att du mist kontakten med hör av sig till dig med en inbjudan. Fullmånen den 20/7 är ju speciell eftersom den infaller i ditt tecken och innehåller massor av igångsättande energi. I sommar får du allt du vill på kärlekens arena och relationen präglas av samstämmighet och glädje.

Augusti

I heta augusti befinner sig Solen i Lejonet samtidigt också i ditt åttonde hus – hemligheternas kammare. Försök att nå in i dig själv och ta reda på vad du verkligen vill ha ut av livet och håll fast vid den tanken. Det kan vara svårare än man tror att hitta rätt i själens labyrinter.

Den kommande hösten har du möjlighet att förverkliga dina drömmar. Gör upp en konkret handlingsplan för hur du på lättaste sätt förverkligar dina idér. Simsalabim.. Allt faller på plats!

Mirakel sker om du tillåter dig att tro på det!

Ditt kärleksliv:

Venus gör dig till en kärleksmagnet från 18/6 – 13/7 och i sommar är du den som alla vill ha. Motstå frestelsen att falla för den massiva flirt som en vän till familjen sätter in i juli. Trots att kemin är rätt är inte omständigheterna det och du kan i värsta fall göra dig illa i relationen.

Singel: Det är bra att du har klart för dig vilka krav ”Din Älskling” ska uppfylla. Men var inte så fixerad vid detaljerna att du missar den underbara person som kommer i din väg i sommar.

Par: Res bort från familjen och sätt upp en ”stör inte skylt” på hotellrummet. Ni kommer närmare varandra än tidigare och en nästan overklig känsla av lycka infinner sig. Det verkar som du äntligen kan sänka garden och släppa kärleken inpå livet.