Sommarhoroskop – Skytten

Skytten

Juni

Din juni kan inledningsvis – till 8/6 vara både jobbig, turbulent och konstig. Ytterst extrema energier (ett storkors med knasiga planetförhållande) har dominerat himlavalvet. Skeendet kulminerade vid nymånen den 5/6.

Om man ska se den ljusa sidan är det här ett avbrott ifrån jobbiga Saturnus som har kastat sin stränga skugga över ditt liv i ett års tid. Positivt med Saturnus närvaro är din utveckling, alla insikter du gjort, illusionerna du lämnat bakom dig. Idag vet du precis vem du är och var du står.

I övrigt har juni massor av skoj att erbjuda. Du har Venus och Solen i ditt sjunde relationshus och vem vet vad som händer i ditt kärleksliv. Flirt, bus och resor är troliga resultat av den här energin.

Det är en jätterolig, händelserik och social månad när du är till din fördel.

Den 20/6 har vi en fet fullmåne i Skyttens tecken och din sommar sätter igång på allvar. Nu infaller också sommarsolståndet och den 21/6 går Solen in i Kräftans tecken. Midsommar har verkligen förutsättningar att bli super.

Juli

Din juli är raka motsatsen till juni. Det är som att komma in i en helt annan värld – en lugn, grön vacker sommaroas. Det är möjligt att du tycker att det skulle kunna hända mer än vad det gör. Men passa på att vila, myska med dina nära och kära nu när alla jobbiga planeter håller sig borta. Ett tips till dig är att satsa på hälsan – både träning, motion och mat. Se till att du proppar dig full med vitaminer, solar, badar och blir så fin och stark som det bara går. 22/7 träder Solen in i Lejonet. Härligt! Eldenergin gör dig gott och månades sista dekad är härlig. Satsa på att släppa allvaret i sommar och res så långt bort du kan. Att hitta tillbaka till dig själv och åter bli ditt sociala glada jag måste få högsta prioritet.

Augusti

2/8 blir månen ny i Lejonet och samma dag går även Mars tillbaka in i ditt tecken och i och med det tar den eldiga energin över ditt liv helt. Du kan bli lite väl impulsiv och bör vara lite försiktig. Om du hamnar i en diskussion där ni talar förbi varandra gör du klokt i att pausa.

Du har fortfarande tankar på hur du ska lösa ditt livspussel och funderar över hur du ska lösa de praktiska områdena i livet som pengar, jobb och boende. Anledningen till detta är förstås att du som den skytt du är strävar efter frihet.

Det finns en jättebra dynamik här och du kan känna dig oövervinnerlig och stark. Kanske börjar du ett nytt jobb, studier eller ger dig ut på en resa.

Ditt kärleksliv:

Många av er står vid kanten av kärlekens smörgåsbord och smakar lite här och där men tvekar att gå in en fast relation. Låt inte din rädsla att fastna hindra dig ifrån att bli kär. Man får faktiskt ändra sig även i kärlek.

Singel: Du tycks ha fallit för en person som är djup och svår och kämpar stenhårt på att komma honom in på livet. Minns att man inte bör ragga med Saturnus. Risken att man fastnar för en riktig tråkpåse är överhängande. En kul härlig chans kommer som verkar vara mer din stil kommer i din väg i augusti.

Par: Händelsernas utveckling i juni gör att du kanske har en och annan synd på ditt samvete. Det finns kanske saker som du skulle kunna ha gjort och sagt annorlunda men.. förlåt dig själv. Satsa på framtiden nu.