Sommarhoroskop – Vågen

VÅGEN

JUNI

Se fram mot en socialt utåtgående, glädjerik och flirtig månad. Det är så mycket vi ska hinna med att planera, många avslutningar och sommarfester att gå på så tiden före midsommar passar inte bra för varken resor eller vila. Ja, så är det ju varje år i juni men astrologiskt är detta inte en genomsnittlig juni utan snarare en extrem innehållsrik tid med intressanta konstellationer och fram till den 20/6 så spinner hjulen fort, fort.

Det är kaxiga energier i kosmos sänder ut och de som manar dig att ändra dina förutsättningar och plocka fram en ny uppdaterad version av dig. För dig Vågen kommer detta att vara tydligare än hos andra. Processen är i full gång i höst men du känner redan av den och agerar efter det.

Många av funderar på att vidareutbilda er, att skaffa er ett annat jobb till hösten medan andras drömmar mer kretsar om att resa utomlands. Vad du än tänker..

JULI

Ifrån den 21/6 träder Solen in i Kräftans tecken och det är riktigt mysiga och gemytliga strålar som Venus och Merkurius skickar åt ditt håll.

Passa på att söka dina rötter. Det är ifrån hemmet, familjen och din närmsta krets som glädjen kommer. Du har behov av att känna säkerhet och stabilitet för att utvecklas optimalt.

Helst bör du inte vara så öppen för alla glada tillrop från universum utan bestämma dig för att juli är till för vila, mindfulness och healing. Du kommer behöva en vara på topp för att klara höstens alla roligheter.

Fullmånen den 20/7 kommer med en livsbejakande energi och starka känslor. Strax därpå 22/7 träder Solen in i Lejonets tid och nu kanske du känner att det är dags att bjuda in äventyret, leken och flera människor i ditt liv.

AUGUSTI

Som alltid är tiden i Lejonet årets roligaste, glammigaste månad. Det finns en glädje och en generositet i Av någon anledning så känns allt så mycket mera spännande nu än i början av sommaren.

2/8 bjuder på en motiverande nymåne och här gör du klokt i att börja fundera på vad hösten ska erbjuda för nu befinner sig Jupiter i ditt tolfte hus och i september kommer lyckans planet in i ditt stjärntecken! Hurra! Det är bäst nyheten på 12 år för nu kommer du att få allt du vill och mer därtill.

Ditt kärleksliv: Det vilar en harmoni över dina relationer hela sommaren och du och din partner tycks ha kommit över era hinder. Det är ett extremt utvecklande år ni går till mötes nu ifrån hösten och framåt.

Par: Sluta ta råd ifrån omgivningen om ditt förhållande. Alla olika åsikter gör dig bara förvirrande. Ta dina frågor direkt med din partner istället så kommer ni att komma varandra närmare.

Singel: Det är sommar och tid för lek. Att du lyckats hålla dig singel så här länge är utmärkt! Stressa inte in i en relation bara för att beundrare rycker i dig. Rätt tid att välja infinner sig under hösten.