Sommarhoroskop – Väduren

Väduren

Juni

Det här är en mycket intressant månad som gör intryck. Ett rörligt storkors (otroligt starka spänningsförhållanden mellan planeter) som påverkar har bildats på himlavalvet och skeendena på jorden snabbas på och stora förändringar är på väg att äga rum.

I dig – pionjären så blixtrar det till av idéer nu. Du älskar förstås intensiteten och de snabba förändringarna och din hjärna går på högvarv. Det är ett härligt socialt flöde runt dig nu.

Nymånen den 5/6 är ett riktigt energipiller och runt denna tid kan du snava över de chanser du har sökt. Men det bästa av allt händer förstås när din styrande planet Mars börjar gå framlänges igen den 30/6. Härifrån hittar du perfekt balans, mående och vilja. Resten av månaden är superbra och ALLT händer på kort tid. Den 20/6 kommer fullmånen och i år infaller den så nära sommarsolståndet och Kräftans milda energi tar vid där.

Juli

Solen befinner sig här ditt hemkära fjärde hus (Kräftans tid på året). Äntligen kommer du ikapp dig själv, får ordning i hemmet och känner att du har tid över för dina närmaste. Men glöm inte att ta hand om dig själv nu. Du har haft några tuffa år bakom dig och borde tänka på att hälsan inte är något som självklart är alla givet. Din styrare Mars har ändrat sin bana och för sig nu framåt – äntligen! Bygg hälsa och hitta balansen mellan vila, träning och kost.

Augusti

Känslomässigt är detta utan tvekan sommarens hetaste månad. Nu börjar det röra på sig och du kan förvänta dig att det händer roliga saker. Ja, Solen är i heta Lejonet där den lyser upp ditt passionerade 5:e partyhus. Du själ är i behov av upplevelser, utmaningar och äventyr. Planeterna är väldigt vänligt inställda så njut.

Du har massor av vänner och det tycks ständigt vara något kul på gång i Perfekta dagar och nätter för att sitta och prata in på småtimmarna med dina vänner eller den du älskar.

Ditt kärleksliv: Du är för impulsiv och hinner kanske inte riktigt känna efter innan ditt hjärta är i brand. Låt inledningsfasen ta tid i sommar så du hinner lära känna personen lite bättre innan du ger bort ditt hjärta.

Singel: Det är väldigt möjligt att du möter en pratsam person i juni som vill locka in dig i kärlekens labyrinter. Ta det varligt och se vad det här. Om det är rätt person återknyter ni kontakten i augusti när tiden för passion och kärlek är optimal.

Par: Du har tendens att vara ensamseglare och bestämma allt utan att fråga din äkta hälft hur du vill och känner. Se till att ni är aktiva och göra kul saker tillsammans i sommar. Om inte du får den stimuli du behöver finns risken att du kan känna dig kvävd av tvåsamheten och börja fantisera om andra.